Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Death and Other Details zet nieuwe Hulu's moordmysterie-serie op

Hulu heeft de eerste trailer gedropt voor de aankomende moordmysterie-serie Death and Other Details, met Violett Beane en Many Patinkin in de hoofdrollen.

De verschenen trailer is voorafgaand aan de première van de serie op dinsdag 16 januari. De eerste twee afleveringen worden op de premièredag vrijgegeven, waarna wekelijks een nieuwe aflevering volgt tot de finale met dubbele afleveringen op 5 maart.

Death and Other Details

Death and Other Details speelt zich af te midden van de glamour van de mondiale elite en draait om de briljante en rusteloze Imogene Scott (Violett Beane), die zich op het verkeerde moment op de verkeerde plaats bevindt en hoofdverdachte wordt in een moordmysterie achter slot en grendel. De setting? Een rijkelijk gerestaureerd mediterraan oceaan-schip. Verdachten? Elke verwende gast en elk uitgeput bemanningslid. Het probleem? Om haar onschuld te bewijzen moet ze samenwerken met een man die ze veracht: Rufus Cotesworth (Mandy Patinkin), 's werelds grootste detective.

Naast Beane (The Flash (2014)) en Patinkin (Homeland) spelen ook Lauren Patten (Blue Bloods), Rahul Kohli (The Fall of the House of Usher), Angela Zhou (Hell On Wheels), Hugo Diego Garcia, Pardis Saremi en Linda Emond (The Patient) mee.

ABC Signature produceert Death and Other Details. Het is geschreven en geproduceerd door Mike Weiss en Heidi Cole McAdams, die ook als showrunners optreden. Marc Webb regisseerde de pilot en produceerde samen met Mark Martin voor Black Lamb. David Petrarca is ook uitvoerend producent.

Hieronder kun je de trailer voor Death and Other Details bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Chilling
Chilling
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Death and Other Details