Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Deep State nu al vernieuwd

Het eerste seizoen van de FOX-serie Deep State gaat op 5 april (12 april in Nederland) in première. En de FOX Networks Group heeft de actieserie nu al vernieuwd met een tweede seizoen.

Max (Mark Strong) begint in Deep State aan een emotionele zoektocht naar antwoorden, waarbij hij wanhopig zijn familie probeert te beschermen. Deze spionagethriller gaat over bizar grote risico’s – een samenzwering die regeringen ten val zou kunnen brengen.

Video on youtube


COO FOX Networks Group, Europe & Africa Diego Londono vertelde het volgende over deze vernieuwing: “Matthew {Parkhill, bedenker} en het team bij Endor hebben voor ons een schitterende en meeslepende nieuwe serie geproduceerd, die enorme feedback van zowel onze betaaltelevisiepartners als kopers heeft gekregen. Terwijl kijkers wereldwijd gaan beginnen aan hun Deep State-reis, zijn wij verheugd om onze inzet voor zowel dit opwindende nieuwe drama als regionale verhalen die een publiek kunnen entertainen in overeenstemming met ons rijke Hollywood-erfgoed te tonen.”

Uitvoerend producent Hilary Bevan Jones voegde toe: “Seizoen één zou niet mogelijk zijn geweest zonder de talenten van onze ongelooflijke showrunner, mede-maker, schrijver en regisseur Matthew Parkhill. Tom Nash en ik willen ook de mede-bedenker en schrijver Simon Maxwell, Robert Connolly bedanken, wiens richting van afleveringen één – vier de serie tot leven bracht, Jeff Ford bij FNG E & A die de serie en de rest van ons fantastische team in opdracht gaf voor en achter de camera.”

Naast Mark Strong (Low Winter Sun) zijn andere castleden onder andere Joe Dempsie (Game of Thrones), Karima McAdams (Vikings), Alistair Petrie (The Night Manager), Lyne Renée (Kinderen van Dewindt) Anastasia Griffith (Copper) en Pip Torrens (The Crown). Het tweede seizoen van Deep State staat gepland voor 2019 bij FOX in Europa en Afrika. Het eerste seizoen zal in de Verenigde Staten bij Epix vanaf 17 juni te zien zijn.

Ga jij kijken naar Deep State?


Embed from Getty Images
(vLnR) Lyne Renee, Mark Strong en Anastasia Griffith
Vorige aflevering
A Dead Man's Machine
A Dead Man's Machine
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Deep State