Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de miniserie Den döende detektiven (The Dying Detective)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Den döende detektiven. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Den döende detektiven
In deze driedelige misdaadserie, gebaseerd op de gelijknamige roman van de veelgeprezen auteur Leif GW Persson, portretteert de Zweedse ster Rolf Lassgård een politiedetective die herstellende is van een beroerte en verstrikt raakt in een 30 jaar oude onopgeloste moordzaak. Lars Martin Johansson is een levende legende. Toen hij nog als hoofd van de Zweedse misdaadpolitie werkte was hij iedereen een stap voor. Nu hij op pensioen is, is zijn leven saai geworden. Maar een plotse beroerte haalt zijn leven compleet overhoop. Wanneer zijn dokter hem vertelt over een 30 jaar oude, onopgeloste moord op een negenjarig meisje, besluit hij die zaak toch nog te kraken samen met zijn vriendin en ex-collega Jeanette Eriksson.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Zweeds
Acteurs: Rolf Lassgard, Angelika Prick, Savannah Issa, Alexej Manvelov en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 12 maart 2021
Consumentenadviesprijs: € 16,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer de miniserie Den döende detektiven:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Den döende detektiven is gebaseerd op een boek van Leif G. W. Persson. Welke serie is niét gebaseerd op een boek van Persson?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Avsnitt 3
Avsnitt 3
01x03
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Petra12
13 maa 2021 17:28 -
Mooi
Reageer
Den döende detektiven