Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Swarm (Der Schwarm) krijgt nieuwe premièredatum op The CW

The Swarm (Der Schwarm) krijgt nieuwe premièredatum op The CW

The CW heeft de premièredatum van de eco-thrillerserie The Swarm (Der Schwarm), gebaseerd op de bestseller van Frank Schätzing verschoven.
De serie gaat nu dinsdag 12 september om 21.00 uur (Amerikaanse tijd) in première bij The CW, een week later dan de oorspronkelijke datum van 5 september. The CW verwierf de Amerikaanse rechten voor de serie in mei. De achtdelige serie over een onbekende vijand die diep onder de zee leeft, ging eerder dit jaar in Duitsland in première op ZDF.

Der Schwarm

Het verhaal: Over de hele wereld gebeuren vreemde dingen, voortgekomen uit de oceanen: walvissen vernietigen boten, diepzeekrabben vallen stranden aan, mosselen blokkeren containerschepen. Een onbekende ijsworm destabiliseert continentale hellingen en veroorzaakt tsunami's. Een dodelijke ziekteverwekker verspreidt zich in het drinkwater. Over de hele wereld worden levens steeds meer bedreigd, de situatie verslechtert met de dag - en toch kan niemand een verband leggen tussen de schijnbaar willekeurige aanvallen.

Behalve een groep wetenschappers die samenkomen door hun gedeelde gevoel dat er iets groters in het spel is: een intelligente levenskracht die in de diepte woont en in staat is de oceaan en alles wat zich daarin bevindt te manipuleren. Een wezen dat getuige is geweest van onze vernietiging van de zeeën en heeft besloten ons uit te roeien. Maar bijna niemand gelooft hun bevindingen. En dus wordt de groep gedwongen om een levensgevaarlijke missie uit te voeren om de intelligente levenskracht in de Noordelijke IJszee op te sporen. Het is een missie waarvan ze weten dat het hun leven kan kosten.

In de eerste aflevering, na jaren van ongebreidelde vervuiling en meedogenloze klimaatverandering, begint een mysterieuze kracht uit de diepte de wezens van de oceaan als gastheren te gebruiken en verklaart de oorlog aan de mensheid.

The Swarm (Der Schwarm) is gemaakt door uitvoerend producent Frank Doelger (Game of Thrones), Eric Welbers, de voor een Oscar genomineerde producent Marc Huffam (The Martian, Saving Private Ryan) en Ute Leonhardt (Killing Eve).
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten