Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Dramaserie Dertigers (NL) van BNNVARA stopt na het vierde seizoen

Dramaserie Dertigers (NL) van BNNVARA stopt na het vierde seizoen

De serie Dertigers (NL) gaat binnenkort stoppen. Het vierde en laatste seizoen is vanaf maandag 3 juli te zien op NPO 3, zo bevestigt een woordvoerder van BNNVARA.
In de serie staat een vriendengroep van acht dertigers centraal. De serie stopt volgens de omroep op het hoogtepunt „en iedereen is in de serie bijna 40”, waarmee het een logisch einde van de serie is, aldus de woordvoerder.

We kunnen dus nog een vierde seizoen verwachten, maar daarna is het toch echt voorbij. De opnames van de laatste afleveringen zijn in februari al van start gegaan. We weten jammer genoeg niet wat ons allemaal te wachten staat in het slotseizoen, want de acteurs doen daar vooralsnog wat geheimzinnig over. Natuurlijk krijgen we meer te zien van de dertigers en hun herkenbare dilemma's over liefde, vriendschap en kinderen.

Dertigers (NL)

De cast bestaat weer uit onder anderen Justus van Dillen, Jelle de Jong, Leonoor Koster, Eva Laurenssen, Joy Wielkens, Lykele Muus en Wieger Windhorst.

De kijkcijfers van de afleveringen in het eerste seizoen waren met 250.000 tot 400.000 kijkers niet heel hoog, maar de serie was vooral online een succes. Op NPO Start werden de twee seizoenen samen bijna tien miljoen keer gestreamd.

Dertigers is een bewerking van de gelijknamige succesvolle Vlaamse serie. De regie van het vierde seizoen ligt in handen van Elzelien Peters en Allard Westenbrink. De serie is een coproductie van Hollands Licht en BNNVARA.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten