Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Populaire serie Dertigers (NL) komt terug met een nieuwe cast

De succesvolle serie Dertigers (NL) keert toch terug op televisie voor een vijfde seizoen.

Vorig jaar zomer was de vierde en in principe laatste reeks te zien bij BNNVara, maar de omroep en producent Hollands Licht besloten tot een nieuwe editie, wel met een geheel nieuwe cast.

De opnames van de nieuwe reeks zijn inmiddels begonnen.

Dertigers (NL)

De serie start in juli bij BNNVara en is zoals gebruikelijk dagelijks te zien van maandag tot en met donderdag. Geen Pieter (Wieger Windhorst), Nora (Joy Wielkens), Bart (Lykele Muus) en Alex (Justus van Dillen), Lot (Leonoor Koster), Saar (Eva Laurenssen) en Elias (Jelle de Jong) dus meer in Dertigers (NL), maar nieuwe gezichten die waarschijnlijk later bekend worden gemaakt.

In Dertigers (NL) draait alles om een hechte groep vrienden die op de drempel staan van het volwassen leven. Daarbij komen herkenbare dilemma’s voorbij, zoals het krijgen van kinderen, liefde en vriendschappen.

Het programma is geschoeid op de gelijknamige Vlaamse televisieserie Dertigers die een jaar eerder begon, op 7 januari 2019. De Nederlandse reeks startte op 18 mei 2020 en kende aanvankelijk tegenvallende kijkcijfers. Al gauw werd de serie succesvol via online kijken, met ruim 5 miljoen kijkers.

In 2023 verscheen een kerstfilm van Dertigers (NL). De eerste vier seizoenen van Dertigers (NL) waren dagelijks te zien op NPO 3 en zijn miljoenen keren gestreamd op NPO Start en NPO Plus.
Vorige aflevering
Aflevering 22
Aflevering 22
05x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_patries76
21 maa 2024 11:52 -
Weet niet of ik aan een nieuwe cast kan wennen.
Reageer
avatar_Tamino
21 maa 2024 13:27
het is gewoon een compleet nieuw verhaal dus kan best
Reageer
avatar_rotthierpeter
21 maa 2024 13:30 -
In Vlaanderen was het laatste seizoen ook met een compleet nieuwe cast en een nieuw verhaal. Dat werkte ook. tweede seizoen met nieuwe cast komt er aan.
Reageer
Dertigers (NL)