Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Dertigers (NL) keert terug met een zesde seizoen

Dertigers (NL) keert terug met een zesde seizoen

De populaire dramaserie Dertigers (NL) keert in de zomer van 2025 terug met een zesde reeks.
Dertigers (NL), gebaseerd op de gelijknamige Vlaamse serie, is sinds 2020 elke zomer te zien bij BNNVARA. De serie draait om een vriendengroep van dertigers die te maken hebben met uitdagingen en dilemma's op het gebied van relaties, werk en familie.

15873 Dertigers (NL)

Vorig jaar werd duidelijk dat de cast van de eerste vier seizoenen afscheid nam van Dertigers (NL) en dat er vanaf 2024 nieuwe acteurs en nieuwe verhalen centraal staan. Onder anderen Claire Bender, Teunie de Brouwer en Sia Cyrroes maken in het huidige vijfde seizoen deel uit van de vriendengroep. Het is nog niet duidelijk of de huidige cast ook weer te zien is in het zesde seizoen.

In de eerste vier seizoenen waren er hoofdrollen voor onder anderen Eva Laurenssen, Wieger Windhorst en Joy Wielkens. Lykele Muus en Leonoor Koster, die ook allebei te zien waren in de eerste seizoenen, zijn nu als schrijver en regisseur betrokken bij Dertigers (NL). Het is nog onduidelijk of ze ook meewerken aan het nieuwe seizoen.

Dertigers (NL) trekt op televisie dagelijks zo'n 300.000 kijkers. De productie is vooral online een succes: via NPO Start werden de eerste vier seizoenen miljoenen keren gestreamd. Cijfers over het vijfde seizoen zijn nog niet gedeeld.

De laatste aflevering van het huidige seizoen was afgelopen donderdag te zien op NPO3.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten