Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Showtime heeft trailer uitgebracht van Dexter: New Blood

Showtime heeft trailer uitgebracht van Dexter: New Blood

Michael C. Hall scherpt zijn hakmes terwijl het 'evoluerende monster' terugkeert. In november keert Dexter terug met Dexter: New Blood en nu heeft Showtime vast een trailer vrijgegeven.
Showtime heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende gelimiteerde serie Dexter: New Blood , die meer dan een paar aanwijzingen geeft over wat oude fans van de geweldige serie kunnen verwachten. Om te beginnen is Michael C. Hall 's Dexter Morgan duidelijk nog niet zijn Dark Passenger (Iggy Pop's "The Passenger" speelt tijdens de trailer, om het duidelijk te maken) kwijt. "Monsters lopen onder ons", zegt Dexter in voice-over, ik ben misschien nog steeds een monster, maar ik ben een evoluerend monster."

En om er absoluut zeker van te zijn dat we het zeer scherpe punt begrijpen krijgen, zien we Dexter een hakmes slijpen en horen we zijn zus Deb (Jennifer Carpenter) vragen: "Je kunt niet wachten om weer te doden - heb je niets geleerd?”

Video on youtube


Volgens Showtime speelt de nieuwe serie van tien afleveringen zich af tien jaar nadat Dexter vermist werd in het oog van orkaan Laura, en hem aantreft onder een valse naam in het fictieve stadje Iron Lake, New York. "Dexter omarmt misschien zijn nieuwe leven", luidt de synopsis, "maar in de nasleep van onverwachte gebeurtenissen in deze hechte gemeenschap lonkt onvermijdelijk zijn Donkere Passagier."

En als de trailer eindigt ontmoeten we Dexter's zoon Harrison die nu een tiener is gespeeld door acteur Jack Alcott (The Good Lord Bird). De cast bevat ook Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah en Clancy Brown. Geproduceerd door Showtime, Dexter: New Blood is uitvoerend geproduceerd door Clyde Phillips, Michael C. Hall, Scott Reynolds, Marcos Siega, Bill Carraro, John Goldwyn en Sara Colleton.

Dexter: New Blood gaat in première op zondag 7 november om 21.00 uur ET/PT op Showtime.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten