Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Sarah Michelle Gellar aan boord voor Dexter: Original Sin

Sarah Michelle Gellar zal de baas spelen over een zekere seriemoordenaar in opleiding in Dexter: Original Sin.

In een speciale gastrol speelt Gellar (foto onder) Tanya Martin, de CSI-chef van het Miami Metro Police Department en de nieuwe baas van Dexter Morgan (Patrick Gibson).



De tiendelige dramaserie van Paramount+ met Showtime speelt zich af in 1991 in Miami en volgt Dexter, een student die zijn vaardigheden als moordenaar verfijnt met de hulp en steun van zijn adoptievader Harry (Christian Slater).

In zijn vader vindt hij troost en begrip, vooral wanneer zijn bloeddorstige driften groeien en niet langer genegeerd kunnen worden. Als zijn enige vertrouweling leert Harry Dexter een code die hem moet helpen om mensen te vinden en te doden die het verdienen om te sterven. Dit is een bijzondere uitdaging voor de jonge Dexter als hij begint aan een forensische stage bij het Miami Metro Police Department.

De cast bestaat verder uit Molly Brown, James Martinez, Christina Milian, Reno Wilson, Alex Shimizu en Patrick Dempsey. De productie is momenteel aan de gang in Miami met Clyde Phillips aan het roer.

"Sarah Michelle Gellar is een popcultuuricoon die onze beste cast met onder andere Christian Slater en Patrick Dempsey perfect aanvult", zegt Nina L. Diaz, President of Content en Chief Creative Officer, Showtime/MTV Entertainment Studios & Paramount Media Networks. "We vinden het geweldig dat ze terugkeert naar de Showtime/MTV Entertainment Studios-familie en deel uitmaakt van het originele verhaal van de Dexter-franchise."

Dexter: Original Sin wordt geproduceerd door Phillips en geproduceerd door Showtime Studios en Counterpart Studios. Scott Reynolds is ook uitvoerend producent naast Hall, Mary Leah Sutton, Tony Hernandez en Lilly Burns, met Robert Lloyd Lewis als producer. Michael Lehmann zal dienen als regisserend uitvoerend producent.

Gellar speelde in de Paramount+ genreserie Wolf Pack en was uitvoerend producent. Ze is het best bekend voor haar werk in Buffy the Vampire Slayer als de titulaire Buffy Summers. Andere rollen zijn onder andere The Crazy Ones van CBS met Robin Williams en Ringer van The CW.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dexter: Original Sin