Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Dexter: Original Sin onthult premièredatum en brengt '90s vibes in teaser trailer

"Ik ben een moordenaar, maar ik ben niet zo geboren; ik ben zo gemaakt," zegt Michael C. Hall (Dexter), in een voice-over. Hall zal het innerlijke monoloog van de seriemoordenaar-in-opleiding vertolken in de prequel.
Dexter: Original Sin zal op 13 december 2024 in première te gaan via streaming en on-demand voor Paramount+ met Showtime-abonnees, zowel nationaal als internationaal. De lineaire uitzending volgt twee dagen later. Bekijk de officiële teaser trailer hierbeneden.

De video zet echt de toon voor het oorsprongsverhaal van Dexter met alle kenmerkende elementen uit de jaren '90, van de muziek tot de mode, het meubilair en zelfs de glorieuze snor die Patrick Dempsey draagt. Alles wat oud is, is weer nieuw, dus wees niet verrast als dit tijdperk de modetrends blijft beïnvloeden. Maar serieus, niemand heeft nog behoefte aan die bruine banken. Ze waren veel te kriebelig.

De tiendelige originele dramaserie, onder leiding van Clyde Phillips, speelt zich af in 1991 in Miami en volgt Dexter (Patrick Gibson) terwijl hij zich ontwikkelt van student tot wraakzuchtige seriemoordenaar. Wanneer zijn bloeddorstige drang niet langer genegeerd kan worden, moet Dexter leren hoe hij zijn innerlijke duisternis kan beheersen. Onder begeleiding van zijn vader, Harry (Christian Slater), neemt hij een Code aan die hem helpt mensen te vinden en te doden die uit de maatschappij verwijderd moeten worden, zonder de aandacht van de politie te trekken. Dit is een bijzondere uitdaging voor de jonge Dexter, aangezien hij begint met een forensische stage bij de Miami Metro Politie.

Dexter: Original Sin heeft ook rollen voor Dempsey als kapitein Aaron Spencer, Molly Brown als Debra Morgan, James Martinez als Angel Batista, Christina Milian als Maria LaGuerta, Alex Shimizu als Vince Masuka, Reno Wilson als Bobby Watt, en speciale gast Sarah Michelle Gellar als Tanya Martin. Amanda Brooks zal terugkerend te zien zijn als de ex-vrouw van kapitein Aaron Spencer, met wie ze de voogdij deelt over hun zoon Nicky.

De serie wordt uitvoerend geproduceerd door Clyde Phillips en geproduceerd door Showtime Studios en Counterpart Studios. Andere uitvoerende producenten zijn onder andere Scott Reynolds, Michael C. Hall, Mary Leah Sutton, Tony Hernandez en Lilly Burns, en de serie wordt geproduceerd door Robert Lloyd Lewis. Michael Lehmann is uitvoerend producent/regisseur. De distributie van de serie buiten de Paramount+-markten wordt verzorgd door Paramount Global Content Distribution.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten