Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Cast bekend gemaakt voor prequelserie Dexter: Original Sin

Amerika's favoriete seriemoordenaar op televisie is terug!

Dexter: Original Sin (voorheen bekend als Dexter: Origins) heeft de familie Morgan gecast: Patrick Gibson (foto onder, links) zal een jonge Dexter Morgan spelen, Golden Globe-winnaar Christian Slater (foto onder, midden) zal zijn vader Harry Morgan spelen en Molly Brown (foto onder, rechts) zal Debra Morgan, de jongere zus van Dexter, spelen. De serie zal beschikbaar zijn via Paramount+ with Showtime.

15431 cast Dexter: Original Sin

In de originele serie Dexter, die acht seizoenen lang te zien was op Showtime, speelde Michael C. Hall overdag de titulaire bloedspatanalist en 's nachts de moordenaar. Zijn adoptievader Harry werd gespeeld door James Remar en zijn zus Deb door Jennifer Carpenter.

Dexter-veteraan Clyde Phillips keert terug als showrunner en uitvoerend producent van de tiendelige prequelserie die zich vijftien jaar vóór de gebeurtenissen in Dexter afspeelt.

Dexter: Original Sin volgt Dexter (Gibson) in 1991 in Miami, als student in opleiding tot seriemoordenaar. Wanneer zijn bloeddorstige driften niet langer genegeerd kunnen worden, vindt Dexter troost en begrip bij Harry. Als zijn enige vertrouweling leert hij Dexter een code die is ontworpen om hem te helpen mensen te vinden en te doden die het verdienen om te sterven - en dat alles terwijl hij vermijdt gepakt te worden door de politie. Dit is een bijzondere uitdaging voor de jonge Dexter als hij een forensische stage begint bij het Miami Metro Police Department.

Dexter: Original Sin wordt geproduceerd door Clyde Phillips en geproduceerd door Showtime Studios en Counterpart Studios. Scott Reynolds is ook uitvoerend producent naast Michael C. Hall, Mary Leah Sutton, Tony Hernandez en Lilly Burns. Robert Lloyd Lewis produceert. Michael Lehmann fungeert als uitvoerend producent voor het project dat hem herenigt met Slater, die hij regisseerde in de film Heathers uit 1989.

Voor Showtime Studios wordt de serie creatief begeleid door Gary Levine en Urooj Sharif en de productie staat onder toezicht van Tara Power. Het project wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution buiten de Paramount+ markten.

Gibson speelde de rol van Nikolai Lantsov in de fantasieserie Shadow and Bone van Netflix. Daarnaast had hij rollen in de Britse misdaadserie Before We Die (UK) van Channel 4, de historische dramaserie The White Princess van Starz en de sciencefictionserie The OA van Netflix.

Slater is bekend van zijn rol tegenover Rami Malek in Mr. Robot, de drama-thrillerserie van USA Network. Ook speelde hij in het eerste seizoen van de true crime misdaadserie Dr. Death van Peacock en is hij momenteel te zien in de fantasyserie The Spiderwick Chronicles van Roku. Zijn stem zal binnenkort ook te horen zijn in de animatie-prequelserie Army of the Dead: Lost Vegas voor Netflix.

Brown speelde tot nog toe gastrollen in onder andere Evil van Paramount+, Billions van Showtime, FBI: International van CBS en The Marvelous Mrs. Maisel van Prime Video.
Vorige aflevering
Remember the Monsters?
Remember the Monsters?
08x12
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dexter