Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Michael C. Hall keert terug als Dexter in nieuwe serie Resurrection én Original Sin

Michael C. Hall keert terug als Dexter in nieuwe serie Resurrection én Original Sin

Showtime's Dexter keerde terug naar San Diego Comic-Con met een heel speciale gast op sleeptouw: Michael C. Hall.
Het is geen Dexter Con zonder Dexter, en deze avond waren er twee aanwezig: Hall en Patrick Gibson. De laatste speelt de jongere versie van het personage in de prequelserie Dexter: Original Sin. Hall is de verteller van de serie die zich afspeelt in de jaren '90, of de stem in Dexter. De serie gaat in december in première.

15751 Michael C. Hall op Comic-Con 2024

Daarnaast zal Hall de hoofdrol spelen in Dexter: Resurrection, een nieuwe serie die zich afspeelt in het heden en een vervolg is op Dexter: New Blood uit 2021. De serie gaat in de zomer van 2025 van start.

"Het is behoorlijk heftig," zei Hall, nadat hij een staande ovatie had gekregen. Hij is ook een uitvoerend producent van de nieuwe serie. "Ik heb flashbacks van de eerste keer dat ik naar Comic-Con kwam. We waren in deze zaal. Dat was... 75 jaar geleden? Het is geweldig om nog steeds te leven. Ik kan niet wachten om naar deze serie te kijken. Tot op zekere hoogte heb ik een voorgevoel van wat komen gaat. Ik heb zoveel tijd doorgebracht met dit personage en om terug te gaan en die fantasierijke leegtes op te vullen in deze kleurrijke serie ... Het is verbazingwekkend."

De tiendelige serie Dexter: Original Sin speelt zich af in 1991 in Miami en volgt Dexter (Gibson), een student die zijn vaardigheden als moordenaar verfijnt met de hulp en steun van zijn adoptievader Harry (Christian Slater). In zijn vader vindt hij troost en begrip, vooral wanneer zijn bloeddorstige driften groeien en niet langer genegeerd kunnen worden.

Als zijn enige vertrouweling leert Harry Dexter een code die hem moet helpen om mensen te vinden en te doden die het verdienen om te sterven. Dit is een bijzondere uitdaging voor de jonge Dexter als hij begint aan een forensische stage bij het Miami Metro Police Department.

Het Comic-Con panel van vrijdag werd gemodereerd door Sarah Michelle Geller, die ook een hoofdrol speelt in de prequelserie. Naast haar op het podium stonden Slater, Gibson en uitvoerend producenten Scott Reynolds en showrunner Clyde Phillips.

Opvallend genoeg ontmoette Hall Gibson vrijdag pas in San Diego, hoewel de twee al eerder samen op Zoom waren geweest. "We zijn bijna even lang," grapte Hall. "Hij heeft nog tijd om te groeien."

Phillips beloofde het volgende over de prequelserie: "Verwacht wat je eerder hebt gezien, maar dan beter. Om deze personages als hun jongere zelf te zien is gewoon geweldig en het verhaal, dat beloof ik je, zal verrassend en verbazingwekkend en bevredigend zijn."

"Het is een wijd-open pad," voegde Reynolds toe over de prequelserie. "Een verhaal kunnen vertellen over een kind dat denkt dat hij waardeloos is en een vader die zegt dat hij dat niet is, is iets heel moois."

De Dexter: New Blood vervolgserie Dexter: Resurrection, waarin Hall terugkeert als de moordenaar uit de titel, begint in januari met de productie. Er werd geen extra informatie gegeven tijdens het panel.

In de finale van Dexter: New Blood werd Dexter vermoord door zijn volwassen zoon Harrison (Jack Alcott) - of niet soms? Een titel als Resurrection zou speculaties van fans na de finale kunnen ondersteunen dat Dexter het overleefd heeft. Of, als dat niet zo is, kan Dexter waarschijnlijk terugkomen als een mentale manifestatie - of Dark Passenger - voor Harrison, net zoals Dexters vader Harry (James Remar) nooit ver bij hem vandaan was.

Als hij nog leeft, zouden Dexter en Harrison dan een duo vormen? Tijdens het herbekijken van de originele serie werd je eraan herinnerd dat Dexter graag alleen werkt. Dus Harrison als zijn moordpartner a la Lumen of Miguel Prada is waarschijnlijk een no-go. Dit is echter zijn zoon, dus... dat moet afgewacht worden.

Dexter: Original Sin, momenteel in productie in Miami en Los Angeles, heeft ook James Martinez, Christina Milian, Reno Wilson, Alex Shimizu en Patrick Dempsey in de hoofdrollen.

Onlangs werd de toevoeging van Joe Pantoliano als Mad Dog, Brittany Allen als Laura Moser, Dexters biologische moeder, Randy Gonzalez als Santos Jimenez, Aaron Jennings als Clark Sanders, Raquel Justice als Sofia, Jasper Lewis als Doris Morgan, Dexters adoptiemoeder en vrouw van Harry, Carlo Mendez als Hector Estrada, Isaac Gonzalez Rossi als Gio en Roberto Sanchez als Tony Ferrer bevestigd.

Hier is je eerste blik op de openingstitels van de serie:

Video on youtube


Dexter ging in de herfst van 2006 in première en duurde acht seizoenen. Het eindigde als de nummer 1 Showtime Original. Toen Dexter: New Blood in 2021 in première ging, werd de gelimiteerde serie, die zich tien jaar na het origineel afspeelt, het best bekeken en meest gestreamde serie van het netwerk ooit.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten