Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Maak kennis met de nieuwe acteurs in Dexter

Maak kennis met de nieuwe acteurs in Dexter

Het zesde seizoen staat op het punt om te beginnen (2 oktober 2011) maar er is nog weinig bekend van de nieuwe acteurs in Dexter.

Gelukkig heeft de Amerikaanse zender Showtime een video samengesteld om de nieuwe acteurs te leren kennen. Om nou gelijk de video te gaan bekijken eerst wat informatie over de acteurs:

Brother Sam | Gespeeld door rapper/acteur Mos. Michael C. Hall zegt: “Hij is iemand die in eerste instantie wordt gezien als een potentieel slachtoffer, maar hij komt er achter dat hij een ‘relatie’ heeft met god”

Travis en Professor Gellar | Gespeeld door Hanks en Olmos. “Travis vertegenwoordigt een nieuwe bad guy” onthult Hank. “Hij gelooft dat hij de juiste dingen doet en het is onder de voogdij van professor Gellar. De twee samen zijn erg… gevaarlijk.”

Jamie Batista | Gespeeld door Aimee Garcia (Off the Map). “Jamie is de oppasser van Dexter ze heeft een zeer positieve invloed op Harrison” aldus Aimee Garcia.

Mike Anderson | Gespeeld door Billy Brown (Light’s Out). Mike komt het Miami Metro’s Police team versterken. Hij is erg serieus en hij ziet het allemaal als werk.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten