Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dietland vanaf 31 juli bij Amazon Prime

Vanaf 31 juli zijn alle afleveringen van de duistere komedieserie Dietland beschikbaar bij Amazon Prime Video.

In de serie spelen Joy Nash (The Mindy Project, Twin Peaks) als Plum Kettle en Golden Globe en Emmy Award-winnares Julianna Margulies (The Good Wife, ER) als Kitty Montgomery. Daarnaast treedt Marti Noxon (Mad Men, UnREAL) op als executive producer.

Het verhaal is gebaseerd op de veelgeprezen gelijknamige bestseller roman van Sarai Walker (2015). De tien afleveringen geven een kijkje in het leven van Plum, een spookschrijver voor de redactie van een van de populairste modetijdschriften van New York, die worstelt met haar zelfbeeld en in het lastige proces zit van zelfacceptatie. De serie volgt Plum op haar pad van zelfontwikkeling terwijl ze allerlei issues onderzoekt waarmee vrouwen vandaag de dag te maken hebben – waaronder vrouwenhaat en onrealistische schoonheidsidealen.

Video on youtube


In Dietland spelen ook Robin Weigert (Big Little Lies) als Verena Baptist, Adam Rothenberg (Ripper Street) als NYPD-detective Dominic, Tamara Tunie (Law & Order: Special Victims Unit) als Julia, Erin Darke (The Marvelous Mrs. Maisel) als Leeta. De serie is een co-productie van Skydance Television en AMC Studios.

Op 30 juli wordt de seizoensfinale van het eerste seizoen in Amerika uitgezonden op televisie door AMC. Een dag later is de hele serie dus al te zien bij Amazon Prime in Nederland.
Vorige aflevering
Bedwomb
Bedwomb
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dietland