Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Disclaimer nieuwe serie voor Apple TV+

Disclaimer nieuwe serie voor Apple TV+

Apple TV+ heeft Disclaimer besteld, een nieuwe thriller met in de hoofdrollen Cate Blanchett en Kevin Kline.
De serie, gebaseerd op de roman van Renee Knight, volgt een televisiedocumentairejournalist die carrière heeft gemaakt door de fouten van grote bedrijven aan de kaak te stellen.

Apple TV+ heeft in een persbericht meer onthuld over de aankomende serie.

Apple TV+ heeft Disclaimer besteld, een nieuwe originele serie van de met meerdere Academy Award, Golden Globe en BAFTA Award-winnende regisseur, schrijver, producer, cameraman en editor, Alfonso Cuarón (Believe) via zijn productiebedrijf Esperanto Filmoj. In de psychologische thriller spelen meermaals bekroonde en internationaal geprezen acteurs Cate Blanchett (Mrs. America), die ook de uitvoerend producent zal zijn, en Kevin Kline, die zijn seriedebuut maakt, in de hoofdrollen. Cuarón zal de serie schrijven, regisseren en uitvoerend produceren.


Kevin Kline

Gebaseerd op de gelijknamige roman van Renee Knight, zal in Disclaimer Blanchett (foto) de hoofdrol spelen als Catherine Ravenscroft, een succesvolle en gerespecteerde televisiedocumentairejournalist wiens werk is gebaseerd op het onthullen van de verborgen overtredingen van lang gerespecteerde instellingen. Wanneer een intrigerende roman geschreven door een weduwnaar (gespeeld door Kline) op haar nachtkastje verschijnt, beseft ze tot haar afschuw dat ze een sleutelfiguur is in een verhaal waarvan ze hoopte dat het in het verleden lang begraven was. Een verhaal dat haar donkerste geheim onthult. Een geheim waarvan ze dacht dat het alleen van haar was.



De serie zal het eerste project zijn dat het begin is van een meerjarige deal met Cuarón, die televisieseries exclusief voor Apple TV+ ontwikkelt. Het is ook de eerste keer dat Cuarón alle afleveringen van een originele serie heeft geschreven en geregisseerd.

Apple TV+ zal op een later tijdstip een premièredatum voor de serie aankondigen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten