Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Gelimiteerde serie Disclaimer van Alfonso Cuarón krijgt premièredatum van Apple TV+

Disclaimer komt binnenkort naar Apple TV+ en de serie met Cate Blanchett heeft een premièredatum en eerste blik gekregen.

De nieuwe thrillerserie, gemaakt en geregisseerd door vijfvoudig Academy Award-winnaar Alfonso Cuarón, is gebaseerd op de roman van Renée Knight en telt zeven afleveringen.

Disclaimer, met Cate Blanchett en Kevin Kline in de hoofdrollen, draait om een journaliste (Blanchett) die de misstanden van grote bedrijven aan de kaak stelt. Op een dag ontvangt ze een roman van een anonieme auteur die haar verhaal vertelt en haar donkerste geheimen blootlegt.

Sacha Baron Cohen, Lesley Manville, Kodi Smit-McPhee, Louis Partridge, Leila George en HoYeon Jung spelen ook een hoofdrol in de thriller.

Disclaimer

Apple TV+ onthulde meer over de serie in onderstaand persbericht:

"Apple TV+ onthulde een eerste blik op Disclaimer en kondigde aan dat de gelimiteerde serie van zeven afleveringen op vrijdag 11 oktober 2024 zijn wereldwijde debuut zal maken met de eerste twee afleveringen, gevolgd door nieuwe afleveringen elke vrijdag tot en met 15 november 2024.

Disclaimer is een aangrijpende psychologische thriller in zeven hoofdstukken met Academy Award-winnaars Cate Blanchett en Kevin Kline in de hoofdrollen. Geschreven en geregisseerd door vijfvoudig Academy Award-winnaar Alfonso Cuarón, is Disclaimer gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Renée Knight.

De gerenommeerde journaliste Catherine Ravenscroft (Blanchett) bouwde haar reputatie op door de wandaden en overtredingen van anderen te onthullen. Wanneer ze een roman ontvangt van een onbekende auteur, beseft ze tot haar afschuw dat ze nu de hoofdpersoon is in een verhaal dat háár donkerste geheimen blootlegt.

Terwijl Catherine zich inspant om de ware identiteit van de schrijver te achterhalen, wordt ze gedwongen om haar verleden onder ogen te zien voordat het zowel haar eigen leven als haar relaties met haar man Robert (Sacha Baron Cohen) en hun zoon Nicholas (Kodi Smit-McPhee) verwoest. De ensemblecast bestaat verder uit Lesley Manville, Louis Partridge, Leila George en Hoyeon.

Disclaimer wordt geproduceerd door Esperanto Filmoj en Anonymous Content. Cuarón is uitvoerend producent naast Gabriela Rodriguez van Esperanto Filmoj en David Levine en Steve Golin van Anonymous Content. Knight is co-uitvoerend producent.

Academy Award-winnaar Emmanuel Lubezki en Academy Award-genomineerde Bruno Delbonnel dienen als cameramannen en uitvoerend producent. Donald Sabourin en Carlos Morales produceren ook. De muziek is gecomponeerd door meervoudig Academy en Grammy Award-winnaar Finneas O'Connell."
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Disclaimer