Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum en teaser voor vijfde en laatste seizoen van Disenchantment

Er komt een einde aan Matt Groening's Disenchantment. Het aankomende vijfde seizoen van de geanimeerde fantasy-comedyserie is het laatste.

Nu Big Mouth ook zijn laatste seizoen ingaat, is de anthologieserie Love, Death & Robots, vernieuwd met een vierde seizoen, de laatst overgebleven serie van de eerste golf geanimeerde komedies voor volwassenen die Netflix heeft besteld. Sindsdien zijn er geen grote doorbraken meer geweest in het genre op de streamer, met een heleboel nieuwkomers die op hun lot wachten.

Disenchantment

Seizoen vijf van Disenchantment werd als laatste besteld en werd geschreven als een afsluiting van de serie, aldus bronnen.

Zoals de verteller in de teaser zegt: "Elke reis, elke beslissing, elke overwinning, elk verlies, het heeft allemaal tot dit geleid."

Hier zijn meer details over Disenchantment seizoen vijf in de officiële beschrijving van het laatste hoofdstuk:

"Hier eindigt alles. De tegenslagen van de keiharde, harddrinkende koningin Bean, haar pittige elfenvriend Elfo en haar persoonlijke demon Luci culmineren in een epische strijd om Dreamland. Om Dreamland te redden van de slechte heerschappij van Koningin Dagmar, moet Bean haar moeder verslaan en een voorspelling ontlopen die voorspelt dat ze iemand van wie ze houdt zal doden. De inzet is nog nooit zo hoog geweest als onze helden het moeten opnemen tegen Satan, een lijk zonder hoofd, een kwaadaardige wetenschapper en het meest angstaanjagende van alles: hun ware lot."

De stemmencast van Disenchantment bestaat uit Abbi Jacobson, Eric Andre en Nat Faxon, samen met John DiMaggio, Tress MacNeille, Richard Ayoade, Matt Berry, Noel Fielding, Meredith Hagner, David Herman, Sharon Horgan, Maurice LaMarche, Lucy Montgomery en Billy West.

Terwijl een animatieserie van Matt Groening ten einde loopt, is een andere, Futurama, nieuw leven ingeblazen door Hulu met een nieuw seizoen.

Het vijfde seizoen van Disenchantment is vanaf vrijdag 1 september te streamen.

Bekijk hieronder de teaser voor het vijfde seizoen van Disenchantment.
Video on youtube
Vorige aflevering
Goodbye Bean
Goodbye Bean
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Disenchantment