Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Matthias Schoenaerts schittert in westernserie Django

Alle tien afleveringen van Django te zien bij Streamz.

In de serie Django gaat de verbitterde cowboy op zoek naar zijn dochter. Hij komt terecht in New Babylon, een stad waar verschoppelingen welkom zijn. Tot zijn verbazing ontdekt hij dat zijn dochter Sarah daar woont en bovenal nog leeft. Ze staat op het punt te trouwen met John Ellis, de oprichter van de stad. Sarah geeft haar vader echter de schuld van hun familie’s dood en wil dat hij vertrekt. Vastbesloten om een tweede kans te krijgen, sluit Django zich aan bij de missie van Ellis om New Babylon te verdedigen tegen een machtige vijand. Matthias Schoenaerts neemt de hoofdrol voor zijn rekening en schittert in deze meeslepende westernreeks over verloren liefde, wraak en de strijd om vrijheid.

Texas, eind 1800. Django is een verbitterde cowboy die op zoek is naar zijn lang verloren dochter. Hij volgt een spoor en komt terecht in New Babylon, een stad waar alle verschoppelingen welkom zijn en waar iedereen gelijk en vrij is. Hier ontdekt Django dat zijn 20-jarige dochter Sarah nog leeft en gaat trouwen met John Ellis, de stichter van New Babylon. Sarah, die haar vader de schuld geeft van de dood van hun familie, wil dat haar vader vertrekt. Maar hij weigert op te geven en doet er alles aan om een tweede kans bij haar te krijgen. Hij wordt een waardevolle bondgenoot voor Ellis. Samen moeten ze New Babylon verdedigen tegen de machtige Lady van Elmdale, Elizabeth Thurman, die op een persoonlijke missie is om deze gemeenschap van dieven en zondaars uit de weg te ruimen. Zonder dat ze het weten, zijn al deze mensen verbonden door een web van geheimen en een duister verleden dat op het punt staat opnieuw naar boven te komen.

Django

Matthias Schoenaerts (The Regime) speelt het iconische titelpersonage, naast Nicholas Pinnock (For Life) als John Ellis, de visionaire stichter van de stad New Babylon; Lisa Vicari (Dark), die Django's dochter Sarah speelt; en Noomi Rapace (Millennium) in de rol van John's machtige en meedogenloze vijand Elizabeth Thurman. Jyuddah James, Benny O. Arthur en Eric Kole (We Were the Lucky Ones) spelen de kinderen van John Ellis en Tom Austen (The Bold Type) neemt de rol van cowboy Eljiah Turner voor zich.

Django is een productie van DFW. De eerste vier afleveringen zijn geregisseerd door Francesca Comencini (Gomorra (2014)). De overige afleveringen zijn geregisseerd door David Evans (Downton Abbey) en Enrico Maria Artale (Romulus). Alle tien afleveringen zijn vanaf 22 augustus volledig te zien op Streamz
Video on youtube
Vorige aflevering
The Western Sea
The Western Sea
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Django