Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuw seizoen van Doctor Who komt binnenkort naar Disney+

Nieuw seizoen van Doctor Who komt binnenkort naar Disney+

We wisten natuurlijk al dat Doctor Who naar Disney+ zou komen, maar nu is ook eindelijk bekend wanneer we naar de nieuwe afleveringen kunnen kijken.
Disney+ is de nieuwe thuisbasis van Doctor Who. Dit wisten we al een tijdje, want al in 2022 maakte de streamingdienst van Disney bekend dat ze de exclusieve uitzendrechten van de iconische serie bemachtigd hadden. Zij maken de serie in het vervolg in samenwerking met BBC.

Dit betekent dat nieuwe seizoenen direct op Disney+ verschijnen. Zo ook het eerste seizoen waarin Ncuti Gatwa, bekend van Sex Education, te zien zal zijn als vijftiende Doctor.

14989 Doctor Who foto

Grote vraag blijft dan natuurlijk wanneer het eindelijk zover is. In de video onderaan dit nieuwsbericht kondigen de makers aan dat het seizoen op zaterdag 11 mei van start zal gaan. Kun je écht niet wachten, dan is er nóg beter nieuws. 11 mei is namelijk de dag dat de serie uitgezonden wordt op de Britse televisie via de BBC, maar streamen doe je al een dagje eerder. Vanaf vrijdag 10 mei kun je in Nederland rekenen op wekelijkse afleveringen, die dus op Disney+ verschijnen.

De serie Doctor Who gaat over een alien onder de naam Doctor. Dit wezen lijkt misschien op een mens, maar is in feite een Time Lord die is gevlucht van de planeet Gallifrey. Hiermee wordt door tijd en ruimte gereisd in het gezelschap van één of meerdere reisgenoten.

Hieronder kun je de video met de aankondiging voor de datum voor het nieuwste seizoen van Doctor Who bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten