Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nicola Coughlan te zien in kerstspecial van Doctor Who (2024)

Nicola Coughlan te zien in kerstspecial van Doctor Who (2024)

Wat castingnieuws van het Doctor Who (2024)-panel op San Diego Comic-Con.
Er werd aangekondigd dat Jonah Hauer-King (foto onder, links), acteur uit The Little Mermaid, meedoet aan het volgende seizoen van Doctor Who (2024) en een personage speelt dat deel uitmaakt van het verhaal van Ruby Sunday.

15768 Jonah Hauer-King & Nicola Coughlan

Daarnaast onthulde Nicola Coughlan (foto, rechts) uit Bridgerton dat ze deel uitmaakt van de cast van de kerstspecial van Doctor Who (2024). Ze speelt Joy, "een vastberaden vrouw wiens leven voor altijd verandert als ze de Doctor ontmoet". Je kunt haar aankondiging onderaan dit nieuwsbericht bekijken, inclusief een eerste blik op de special.

Couglan speelt momenteel de rol van Penelope Featherington in Bridgerton op Netflix. Haar andere rollen omvatten de hoofdrol van Claire Devlin in de Channel 4/Netflix-serie Derry Girls en de historische miniserie Harlots van ITV met Samantha Morton en Lesley Manville.

Hauer-King speelde onlangs op het witte doek tegenover Halle Bailey in The Little Mermaid uit 2023. Op televisie was hij recentelijk te zien in The Tattooist of Auschwitz van Peacock en speelde hij de hoofdrol in BBC-serie World on Fire.

Zoals we al eerder meldden, werd tijdens het panel de nieuwste Doctor Who (2024) spin-off aangekondigd. De BBC en Disney+ hebben The War Between the Land and the Sea besteld, een vijfdelige spin-offserie met Russell Tovey en Gugu Mbatha-Raw in de hoofdrollen naast bestaande Doctor Who (2024)-acteurs Jemma Redgrave en Alexander Devrien.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten