Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Castfoto van Doctor Who (2024) spin-off The War Between the Land and the Sea vrijgegeven

Het filmen van The War Between the Land and the Sea is begonnen en de eerste castfoto is vrijgegeven.
Russell Tovey, Gugu Mbatha-Raw, Jemma Redgrave, Alexander Devrient, Ruth Madeley en Colin McFarlane spelen de hoofdrollen in de serie, die Russell T Davies creëert. De vijfdelige Doctor Who (2024) spin-offserie van de BBC wordt in de VS uitgezonden op Disney+.

15931 castfoto The War Between the Land and the Sea

The War Between the Land and the Sea richt zich op de militaire organisatie UNIT. Volgens de synopsis ontstaat er een internationale crisis wanneer een angstaanjagende en oeroude soort uit de oceaan opduikt en zichzelf op dramatische wijze onthult aan de mensheid. Met de hele bevolking in gevaar, komt UNIT in actie terwijl land en zee oorlog voeren.

Doctor Who (2024)-showrunner en uitvoerend producent Russell T Davies schreef de spin-off samen met Pete McTighe en laat de terugkeer zien van de Sea Devils, klassieke schurken uit Doctor Who (1963) die voor het eerst te zien waren in 1972. Dit komt nadat er al naar de spin-off werd verwezen in de aflevering 73 Yards, de veertiende aflevering van seizoen veertien van het nieuw leven ingeblazen tijdperk van Doctor Who (2024).

Spin-offs van Doctor Who (2024) - die zich allemaal afspelen in het The Who-niverse - zijn in de maak sinds Davies terugkeerde naar de franchise en Disney+ aan boord kwam. Vorig jaar vertelde Davies aan GQ dat het "tijd was voor de volgende fase" voor Doctor Who.

De premièredatum voor The War Between the Land and the Sea wordt later bekendgemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten