Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Oude bekende terug als veertiende dokter in Doctor Who

Oude bekende terug als veertiende dokter in Doctor Who

Let op: dit nieuwsartikel bevat spoilers!!! Heb jij de laatste aflevering van Doctor Who nog niet gezien? Lees dan vooral niet verder, maar kijk eerst de betreffende aflevering.
De fans van Doctor Who zagen in de laatste momenten van de speciale aflevering 'The Power of the Doctor', die de BBC afgelopen zondagavond uitzond, zowel het vertrek van Jodie Whittaker als de dertiende dokter alsmede de terugkeer van een grote favoriet bij de kijkers.

David Tennant (Broadchurch, Good Omens) is teruggekeerd naar de serie als de veertiende Doctor en zal de rol spelen in drie speciale afleveringen die in november 2023 worden uitgezonden. Tennant (foto) speelde eerder in de serie als de tiende Doctor tussen 2005 en 2010.



De speciale afleveringen zullen de 60e verjaardag van de franchise markeren. Catherine Tate (The Office (2005)) zal naast Tennant verschijnen in de aankomende afleveringen. Ncuti Gatwa (foto, Sex Education) zal vervolgens de leiding van de TARDIS overnemen als de vijftiende Doctor in een nieuwe aflevering die in december 2023 zal worden uitgezonden.



Uitvoerend producent Russell T. Davies zei het volgende over de terugkeer van Tennant in een verklaring:

"Als je dacht dat het uiterlijk van David Tennant een schok was, hebben we nog veel meer verrassingen op komst! Het pad naar Ncuti's vijftiende Doctor is beladen met mysterie, horror, robots, poppen, gevaar en plezier! En hoe is het verbonden met de terugkeer van de prachtige Donna Noble? Hoe, wat, waarom? We geven je een jaar om te speculeren en dan breekt de hel los!”

Hieronder kun je alvast een korte teaser bekijken voor 2023.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Sproet2jes
26 oktober 2022, 17:47
💃Yes, Tennant mijn favoriete Doctor..! Kijk er naar uit.
3
DAVE2804
26 oktober 2022, 20:09
Leuk dat je zo enthousiast bent. Ikzelf kijk de serie niet, maar ik begrijp dat dit heugdelijk nieuws is voor de fans.
2
Log in om een reactie achter te laten