Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Doctor Who-actrice Millie Gibson wordt al na één seizoen vervangen

De BBC en Bad Wolf hebben naar verluidt Millie Gibson vervangen als Doctor Who's metgezel nadat ze slechts één seizoen gefilmd heeft als Ncuti Gatwa's sidekick.

Nicola Methven van de Daily Mirror, die goed op de hoogte is van Doctor Who, zei dat Gibson in Gatwa's tweede seizoen als Time Lord zou worden vervangen door Andor-ster Varada Sethu.

De BBC en Bad Wolf reageerden niet op een verzoek om commentaar. Het verhaal is niet ontkend en leek te zijn bevestigd door Gatwa op Instagram.

De acteur postte een Instagram-verhaal met een foto van zichzelf en Gibson. Het bijschrift was "My lil" en het sterrenbeeld Tweelingen en een hart emoji.

14675 Doctor Who

Volgens The Mirror is de beslissing genomen door Doctor Who-showrunner Russell T Davies en zal Gibson (foto, links) na haar eerste volledige seizoen, dat in mei in première gaat, niet meer verschijnen in de kerstspecial van 2024.

"Millie Gibson is nu zo goed als weg en er is een gloednieuwe metgezel, wat echt spannend is," vertelde een bron aan de Mirror. "Russell houdt de boel in beweging en laat er geen gras over groeien, dat is zeker."

Over Sethu zei een bron bij de BBC: "Varada is echt een juweeltje, Russell was gewoon weggeblazen door haar talent. De cast en crew zijn erg enthousiast over haar en hij weet zeker dat de fans dat ook zullen zijn."

Voordat Gibson bij Doctor Who kwam, speelde ze Kelly Neelan in ITV soap Coronation Street. Doctor Who wordt uitgezonden op de BBC in het Verenigd Koninkrijk en Disney+ internationaal.
Vorige aflevering
The Vanquishers
The Vanquishers
13x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Doctor Who