Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Doctor Who zeker van een dertiende seizoen en wellicht meer

Doctor Who zeker van een dertiende seizoen en wellicht meer

Fans van de sciencefictionserie Doctor Who hoeven zich voorlopig geen zorgen te maken. De langlopende BBC-serie zal nog niet verdwijnen.
Op 24 januari 2020 kon MijnSerie melden dat Doctor Who waarschijnlijk vernieuwd was. Dat waarschijnlijk kan er nu vanaf want er komt zeker een dertiende seizoen en de opnames gaan dit najaar van start. Maar het ziet er naar uit dat ook het dertiende seizoen nog niet de laatste gaat worden.

Piers Wenger, controller van BBC drama commissioning vertelde dat de serie nog een lange tijd zal blijven bij de BBC: “Ik heb zelf aan Doctor Who gewerkt en ik heb het vele jaren geproduceerd en ik kan eerlijk zeggen: ik denk niet dat het in redactionele zin beter is geweest. Ik vind het fantastisch en de productiewaarde is nog nooit zo goed geweest. Het is een ontzettende belangrijke serie voor een jonger publiek, het wordt nog steeds bekeken door families wereldwijd, en er zijn steeds minder series die de kracht hebben om dat te bereiken. Dus het zal altijd een belangrijke serie voor ons blijven. Ik denk dat we nog lang niet bij het punt zijn om met de serie te stoppen.”



Niet lang na de start van het huidige twaalfde seizoen vertelde hoofdrolspeelster Jodie Whittaker (foto) dat zij klaar was voor meer.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

TragicError
7 maart 2020, 17:21
Vele jaren geproduceerd? Volgens de IMDB zijn het er maar 2 met een jaartje spinoff in de vorm van the Sarah Jane Adventures
0
Log in om een reactie achter te laten