Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Vierde seizoen het laatste voor Dokter Deen

Vierde seizoen het laatste voor Dokter Deen

Omroep MAX maakt na vier seizoenen een einde aan de Nederlandse dramaserie Dokter Deen.

Jan Slagter van Omroep MAX heeft besloten om het vierde seizoen de allerlaatste te laten worden van de dramaserie Dokter Deen, dit tegen de zin van hoofdrolspeler Monique van de Ven en schrijver Edwin de Vries. Dit besluit komt niet door slechte kijkcijfers. De serie Dokter Deen scoorde de afgelopen drie seizoenen zelfs zeer goed.

Het vierde seizoen zal vier jaar na de gebeurtenissen van het derde seizoen van start gaan. Er komen naast de vaste castleden als Pleuni Touw, Huub van der Lubbe, Jelle de Jong, Leopold Witte, Lisa Smit, Bram van der Vlugt, Abbey Hoes en Oren Schrijver ook nieuwe castleden bij. Maartje van de Wetering, Maartje Remmers en Mingus Dagelet zullen de cast gaan aanvullen in het vierde seizoen.

In de eerste aflevering van het allerlaatste vierde seizoen, die op 1 maart 2018 om 20.25 uur bij NPO 1 te zien zal zijn, gaan we zien hoe het is afgelopen met Maria Deen. Ze moest een zware operatie ondergaan en daarvan was de uitkomst zeer onzeker. Vier jaar later zullen we zien hoe het iedereen is vergaan.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

wouterbijl
20 januari 2018, 09:37
weer eeen leuke serie die ophoud wat bezielt jan slagter
1
Log in om een reactie achter te laten