Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Opnames vierde seizoen Dokter Tinus begonnen

Dinsdag 3 maart zijn de opnames voor het vierde seizoen van Dokter Tinus begonnen in Woudrichem. De cast van de serie is ververst met acteur Job Bovenlander (Moeder, ik wil bij de Revue), die in de komische dramaserie de rol van loodgieterszoon Gijs de Groot overneemt.

SBS6 heeft voor het najaar veertien nieuwe afleveringen van Dokter Tinus besteld en daar is hoofdrolspeler Thom Hoffman blij mee: “Die leveren we graag. De komende vijf maanden zijn we onder de pannen”. Dokter Tinus zelf mistte de eerste draaidag omdat hij zijn 58e verjaardag vierde.

Zoals gezegd keert Ludwig Bindervoet niet terug in zijn rol als Gijs de Groot. “Ludwig kiest ervoor een andere weg te gaan en toneelstukken te gaan doen. Job Bovelander neemt zijn rol over. Hij is uitgebreid getest en is er unaniem uitgerold”, vertelt Thom Hoffman.

De wereldvreemde plattelandsdokter Martinus Eslenbosch belandt in het nieuwe seizoen van Dokter Tinus weer in allerlei idiote situaties, kondigt Hoffman aan: “Juf Lisa en de dokter wonen samen tegen wil en dank en gaan nogal onhandig om met hun kindje, wat leidt tot vreemde situaties”.

Het vierde seizoen van Dokter Tinus zal in het najaar van 2015 te zien zijn op SBS6. Wanneer het nieuwe seizoen precies van start gaat is nog niet bekend gemaakt.

Wat verwacht jij van het vierde seizoen van Dokter Tinus?

Thom Hoffman
Vorige aflevering
Aflevering 12
Aflevering 12
06x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dokter Tinus