Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Historische serie Domina na twee seizoenen gecanceld door MGM+

Het verhaal van Augustus Caesar en zijn vrouw Livia is voorbij, tenminste in de serie Domina.

MGM+ heeft de historische serie Domina naar verluidt gecanceld en weigert een derde seizoen te maken. In de dramaserie spelen Kasia Smutniak, Matthew McNulty, Liah O'Prey, Ben Batt, Ewan Horrocks, Claire Forlani, Darrell D'Silva, Christine Bottomley, Alais Lawson, Benjamin Isaac, Joelle en David Avery de hoofdrollen.

Domina

Domina draait om de buitengewone opkomst van de derde vrouw van de Romeinse keizer Augustus Caesar, Livia Drusilla (Smutniak). In het eerste seizoen keerde Livia, het gouden meisje van de prominente familie Claudii, terug naar Rome na tien jaar ballingschap, vastbesloten om alles terug te winnen wat van haar gestolen was.

In het tweede seizoen, bovenop een gebroken rijk en een disfunctionele dynastie, moet ze vechten om haar huwelijk met Gaius te behouden en een manier vinden om een van haar zonen op de troon te zetten, terwijl nieuwe en oude rivalen vechten om een positie in een wereld waar het onmogelijk is om te weten wie te vertrouwen.

De serie ging in juni 2021 van start en het tweede seizoen, bestaande uit acht afleveringen, werd vorig jaar in juli en augustus uitgezonden. MGM+ maakt geen deel uit van het Nielsen-ratingsysteem, dus we hebben geen kijkcijfers, maar een gat van twee jaar tussen de seizoenen heeft waarschijnlijk niet geholpen om de interesse van de kijker vast te houden.
Vorige aflevering
Control
Control
02x08
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Domina