Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum en trailer voor tweede seizoen Doogie Kameāloha, M.D.

Seizoen twee van Doogie Kameāloha, M.D. heeft een startdatum. Disney+ heeft aangekondigd dat nieuwe afleveringen van het medische comedy-drama volgende maand zal starten.

Peyton Elizabeth Lee, Kathleen Rose Perkins, Jason Scott Lee, Matthew Sato, Wes Tian, Emma Meisel, Mapuana Makia en Jeffrey Bowyer-Chapman spelen de hoofdrol in de serie die geïnspireerd is op de serie Doogie Howser, M.D.

Doogie Kameāloha, M.D.

Het verhaal draait om Lahela Kameāloha (Peyton Elizabeth Lee), een wonderkind dat de bijnaam 'Doogie' kreeg vanwege de serie uit 1990. Ze jongleert haar leven als tiener met haar vroege medische carrière. Milo Manheim voegt zich dit seizoen ook bij de cast als een nieuwe jongen die Lahela ontmoet.

Disney+ onthulde meer over de terugkeer van de serie in een persbericht:

"Vandaag onthulde Disney+ de nieuwe trailer en startdatum voor seizoen twee van de Disney+ Original serie Doogie Kameāloha, M.D., die duikt in de hoogte- en dieptepunten van tienerromantiek, terwijl het de schoonheid van Hawaï vastlegt. De Disney Branded Television-serie die genomineerd werd voor vier CAFE Emmy's wordt geproduceerd door 20th Television en gaat vrijdag 31 maart in première op Disney+.

Wanneer Lahela's (Peyton Elizabeth Lee) eerste liefde, Walter (Alex Aiono) terugkeert van de World Surf Tour, is hij niet hetzelfde vriendje waar ze maanden eerder afscheid van nam. Maar zij is ook niet hetzelfde meisje. Dat wordt duidelijk wanneer ze een slechte jongen op een crossmotor ontmoet, Nico (Milo Manheim). Ze staat voor een beslissing: vechten voor wat ze weet dat waar is, of een nieuwe liefde een kans geven. Het wordt allemaal gecompliceerd door de druk van het tienerdokterschap. Gelukkig heeft ze haar familie, collega's en beste vriendin Steph (Emma Meisel) om haar onderweg te steunen.

Doogie Kameāloha, M.D.

Doogie Kameāloha, M.D. met Peyton Elizabeth Lee (Andi Mack) als Lahela 'Doogie' Kameāloha, Kathleen Rose Perkins (Big Shot (2021)) als dr. Clara Hannon, Jason Scott Lee (Hawaii Five-0) als Benny Kamealoha, Matthew Sato (Grown-ish) als Kai Kamealoha, Wes Tian als Brian Patrick Kamealoha, Emma Meisel (American Horror Story) als Steph Denisco, Mapuana Makia (The Good Doctor) als Noelani, Jeffrey Bowyer-Chapman (UnREAL) als Charles, Ronny Chieng (Young Rock) als dr. Lee, Alex Aiono (Pretty Little Liars: Original Sin) als Walter, en dit seizoen komt Milo Manheim (American Housewife) erbij als Nico.

Doogie Kameāloha, M.D. is gecreëerd en geproduceerd door Kourtney Kang. Melvin Mar, Jake Kasdan, Dayna Bochco, Jesse Bochco, Matt Kuhn en Justin McEwen dienen als uitvoerende producenten. De Disney Branded Television-serie wordt geproduceerd door 20th Television.

Het eerste seizoen van Doogie Kameāloha, M.D. is momenteel beschikbaar om te streamen op Disney+. Alle vier de seizoenen van Doogie Howser, M.D. met Neil Patrick Harris in de hoofdrol zullen vanaf 15 maart beschikbaar zijn om te streamen op Disney+ in de VS.

Bekijk hieronder een trailer voor Doogie Kameāloha, M.D. seizoen twee.
Video on youtube
Vorige aflevering
Me
Me
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Doogie Kameāloha, M.D.