Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Startdatum en trailer voor vierde seizoen Doom Patrol

HBO Max heeft bevestigd dat het vierde seizoen van Doom Patrol begin december van start gaat met twee gloednieuwe afleveringen.

Elke week vanaf 8 december verschijnt er een nieuwe aflevering tot en met 5 januari. Daarnaast werd bekend dat er in 2023 nog zes afleveringen van seizoen 4 zouden verschijnen.

Doom Patrol herontdekt enkele van DC's meest bekende superhelden zoals Robotman alias Cliff Steele (Brendan Fraser), Negative Man alias Larry Trainor (Matt Bomer), Elasti-Woman alias Rita Farr (April Bowlby), Crazy Jane (Diane Guerrero), Cyborg alias Victor Stone (Joivan Wade), samen met voormalig superschurk Madame Rouge alias Laura de Mille (Michelle Gomez).

Doom Patrol

Elk lid van de Doom Patrol kreeg in een vreselijk ongeluk bovenmenselijke vermogens, maar ze raakten ook beschadigd en misvormd. De Doom Patrol, deels supportgroep, deels Super Hero-team, is een groep superkrachtige freaks die vechten voor een wereld die niets met hen te maken wil hebben.

Het vierde seizoen van Doom Patrol begint wanneer het team onverwachts naar de toekomst reist en een onwelkome verrassing vindt. Geconfronteerd met hun naderende ondergang, moet de Doom Patrol voor eens en voor altijd beslissen wat belangrijker is: hun eigen geluk of het lot van de wereld?
Vorige aflevering
Done Patrol
Done Patrol
04x12
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
11 okt 2022 16:13 -
Ziet er weer heerlijk bizar uit. Zin in!
Reageer
avatar_JanWillemK
12 okt 2022 09:33
Cliff zegt het zelf al, “what the yeehaw fuck" .. anders kan je deze trailer niet omschrijven. Prachtig.
Reageer
Doom Patrol