Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Startdatum, trailer en foto's voor laatste afleveringen van Doom Patrol

Doom Patrol keert eindelijk terug voor de afsluiting van seizoen vier. Max heeft aangekondigd dat de laatste afleveringen van de serie in oktober worden uitgezonden met de release van een nieuwe trailer en foto's.

De serie, met in de hoofdrollen Diane Guerrero, April Bowlby, Brendan Fraser, Matt Bomer, Joivan Wade, Skye Roberts en Michelle Gomez, volgt een groep superhelden die de wereld proberen te redden.

Toen Max aankondigde dat het vierde seizoen het laatste van de serie zou zijn, waren sommige kijkers bezorgd dat de laatste afleveringen niet zouden worden uitgebracht. Verschillende reeds opgenomen series en films waren op dat moment al gecanceld bij Warner Bros. Discovery. James Gunn, de nieuw geïnstalleerde co-voorzitter en co-CEO van DC Studios, beloofde kijkers echter dat ze de rest van seizoen vier zouden zien.

14093 Doom Patrol s4 foto 1

Max onthulde meer over het plot van Doom Patrol seizoen vier in onderstaand persbericht:

"In de aangrijpende laatste afleveringen van de serie ontmoeten de Doom Patrol oude vrienden en vijanden terwijl ze racen om Immortus te verslaan en hun langlevendheid terug te krijgen. In een strijd tussen het redden van de wereld en elkaar worden de Doom Patrol gedwongen om hun diepste angsten onder ogen te zien en te beslissen of ze klaar zijn om het verleden los te laten om hun toekomst in eigen handen te nemen... en weg van de zombiekonten."

De serie keert terug op donderdag 12 oktober en de finale wordt uitgezonden op 9 november.

Hieronder kun je de trailer, foto's en poster voor de tweede helft voor seizoen vier van Doom Patrol bekijken.

14093 Doom Patrol s4 foto 2

14093 Doom Patrol s4 foto 3

14093 Doom Patrol s4 foto 4

14093 Doom Patrol s4 foto 5

14093 Doom Patrol s4 poster
Video on youtube
Vorige aflevering
Done Patrol
Done Patrol
04x12
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
26 sep 2023 17:45 -
Heerlijke absurde serie met vooral anti-helden. Ik verheug me er op!
Reageer
Doom Patrol