Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Nieuw seizoen van Brits kostuumdrama Downton Abbey in de maak

Geweldig nieuws voor iedereen die fan is van Downton Abbey: de serie komt terug voor een zevende seizoen.

Na acht jaar gewacht te hebben, staat er eindelijk een nieuw seizoen van Downton Abbey op de planning. De opnames van het zevende seizoen zijn volgens een insider zelfs al van start gegaan.

Downton Abbey

Van 2010 tot 2015 verscheen het Britse kostuumdrama Downton Abbey op televisie. We konden 47 afleveringen lang genieten van de avonturen van de de aristocratische familie Crawley en hun personeel, die met zijn allen in het landhuis Downton Abbey wonen. Daarna leek de serie voorgoed tot een einde gekomen te zijn en waren het alleen nog de films Downton Abbey (2019) en Downton Abbey: A New Era (2022) waar we van konden smullen. Maar nu blijkt dat er waarschijnlijk tóch nog een nieuw seizoen komt.

De Daily Mail laat weten dat Downton Abbey terugkeert. Sterker nog: de opnames zijn volgens een insider al gestart en voor nu lijkt het erop dat de nieuwe afleveringen al aan het einde van het jaar verschijnen.

Het filmen van het nieuwe seizoen is in het geheim gebeurd en dus kunnen we ook nog niet veel delen over het plot of de cast. Zo weten we niet of de bekende gezichten uit de eerdere seizoenen en de films er weer bij zijn.

Acteurs uit voorgaande seizoenen zijn onder andere Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Laura Carmichael, Maggie Smith, Michelle Dockery, Penelope Wilton, Allen Leech, Samantha Bond en Jim Carter.

Downton Abbey is geschreven door Julian Fellowes, die ook Belgravia schreef en creëerde.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
06x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Downton Abbey