Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Downton Abbey: The Movie

Dame Maggie Smith heeft ja gezegd. De kersverse Emmy winnares zal een rol gaan spelen in een film over Downton Abbey. En het werd tijd, na de populaire zes seizoenen van de serie Downton Abbey. De film zal er in 2017 gaan komen volgens DailyMail.com.

Downton Abbey de serie ging in 2010 van start en kende zes seizoenen. In maart 2016 werd bekend gemaakt dat de serie geen zevende seizoen zou krijgen. De serie won meerdere Golden Globes en Emmy’s en vertelde het verhaal over de aristocratenfamilie Crawley en hun personeel. Dame Maggie Smith vertolkte de rol van Violet Crawley, die met haar typische Engelse humor en vreemde uitspraken de serie en binnenkort de film verrijkt. Collega James FOX zei het volgende over Dame Maggie Smith: “Het is zo’n actrice naar wie je kijkt en van wie je zegt: hoe bestaat het? Iedereen zegt dat Maggie haar teksten steeds weer uniek op beeld overbrengt.”

Wie er verder nog mee zullen spelen in Downton Abbey: The Movie is nog niet bekend gemaakt. Zodra er meer bekend zal zijn over Downton Abbey: The Movie laat MijnSerie dat uiteraard weten.

Ben jij blij met een film over Downton Abbey en hoop je dat de hele cast mee zal doen?


Dame Maggie Smidt
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
06x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
21 sep 2016 12:51 -
Zeker verheugd en hoopvol dat iedereen mee wil doen. Maar hoe dan ook, ik ga 'm zeker bekijken.
Reageer
avatar_thalieke
22 sep 2016 07:46 -
schitterende actrice
Reageer
Downton Abbey