Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Eerste beelden van Downtown Abbey-speelfilm

Eerste beelden van Downtown Abbey-speelfilm

De Britse dramaserie Downton Abbey was te zien bij ITV tussen 2010 en 2015. Momenteel wordt er gewerkt aan een speelfilm die op 13 september 2019 in de bioscopen verschijnt.
Er is inmiddels een eerste teaser verschenen, die al ruim drie miljoen keer is bekeken op YouTube. Het speelt zich af in het fictieve plaatsje Downton Abbey en volgt het leven van de aristocratische familie Crawley en hun personeelsleden. De teaser onthult nog niet veel over het verhaal van de film, maar het toont wel vertrouwde beelden, zoals het personeel dat voor de deur wacht op een aankomst of vertrek en beelden van het landgoed.

Video on youtube


Er is inmiddels bekend welke acteurs in de film zullen verschijnen en welke rol ze spelen. Dat zijn Lord Grantham (Hugh Bonneville), Lady Grantham (Elizabeth McGovern), Lady Mary Talbot (Michelle Dockery), Lady Edith Hexham (Laura Carmichael), The Dowager Lady Grantham (Maggie Smith), Lady Isobel Merton (Penelope Wilton), Tom Branson ( Allen Leech), Mr. Carson (Jim Carter), Mr. Barrow (Robert James-Collier), Mevr. Hughes (Phyllis Hughes), Mr. Bates (Brendan Coyle), Mevr. Bates (Joanne Froggatt), Mevr. Patmore (Lesley Nicol), Mr. Molesley (Kevin Doyle), Daisy Mason (Sophie McShera) en Miss Baxter (Raquel Cassidy).

De serie Downton Abbey won drie Golden Globes en 15 Emmy's. De serie speelde zich af in het tijdvak 1912 tot en met 1925. Julian Fellowesis de schrijver van de film en de regie is in handen van Michael Engler.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten