Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Edgar Ramirez gecast voor tweede seizoen Dr. Death

Edgar Ramirez gecast voor tweede seizoen Dr. Death

Dr. Death heeft zijn hoofdrolspeler gevonden voor het tweede seizoen van de anthologie-serie. Edgar Ramirez zal Paolo Macchiarini aka "Miracle Man" spelen.
Macchiarini is een chirurg wiens innovatieve orgaantransplantaties de wereldwijde medische gemeenschap verleidde. Maar wanneer een onderzoeksjournalist en Macchiarini's collega's beginnen te graven, leren ze dat de dingen niet zijn wat ze lijken. Schrijver en uitvoerend producent Ashley Michel Hoban wordt de showrunner van de anthologie-serie.

Peacock onthulde meer over het nieuwe seizoen in een persbericht:

"Peacock heeft vandaag aangekondigd dat Edgar Ramirez (The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story, The Undoing) de hoofdrol zal spelen in het langverwachte tweede seizoen van de anthologieserie Dr. Death.



Ramirez (foto) zal Paolo Macchiarini spelen, een visionaire chirurg wiens innovatieve orgaantransplantaties de wereldwijde medische gemeenschap hebben verleid. Wanneer zijn verloofde, Benita, en een paar verdachte collega's een onderzoek starten naar zijn mislukte operaties, ontstaan er scheuren in Paolo's charmante persoonlijkheid."

Het tweede seizoen komt van showrunner, schrijver en uitvoerend producent Ashley Michel Hoban (Dr. Death seizoen 1, The Girl From Plainville). Showrunner, uitvoerend producent en schrijver Patrick Macmanus (The Girl From Plainville) zal seizoen twee produceren via zijn Littleton Road Productions, onder zijn algemene overeenkomst met UCP.

Jennifer Morrison en Laura Belsey zullen afleveringen regisseren van het tweede seizoen, gebaseerd op de hit Wondery podcast.

Dit tweede seizoen zal de "Miracle Man" verhaallijn bevatten, gebaseerd op het meest recente derde seizoen van de podcast. Paolo Macchiarini is een charmante chirurg, bekend om zijn innovatieve operaties die hem de bijnaam "Miracle Man" opleveren. Wanneer onderzoeksjournaliste Benita Alexander hem benadert voor een verhaal, begint de grens tussen persoonlijk en professioneel te vervagen en verandert haar leven voorgoed. Terwijl zij leert hoe ver Paolo gaat om zijn geheimen te beschermen, doet een groep artsen aan de andere kant van de wereld zelf schokkende ontdekkingen die alles over deze "Wonderman" in twijfel trekken.

Het eerste seizoen van Dr. Death, gebaseerd op het eerste seizoen van de hit Wondery podcast, onderzocht de psyche van de in ongenade gevallen Texaanse neurochirurg, Dr. Christopher Duntsch (Joshua Jackson), die in zijn carrière 33 van de 38 patiënten verminkte of doodde. De serie werd genomineerd voor een Critics Choice Award voor Best Limited Series en door Entertainment Weekly, NPR en meer uitgeroepen tot een van de topshows van 2021.

Een premièredatum en aanvullende details voor het tweede seizoen worden later bekendgemaakt.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten