Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Castingnieuws tweede seizoen Dr. Death

Castingnieuws tweede seizoen Dr. Death

Dr. Death heeft drie acteurs in vaste rollen aan de cast van de anthologie-serie toegevoegd. Luke Kirby, Ashley Madekwe en Gustaf Hammarsten voegen zich bij Édgar Ramirez en Mandy Moore.
Het tweede seizoen van de Peacock-serie volgt het verhaal van een chirurg die bekend staat als de 'Miracle Man'. In het verhaal is Paolo Macchiarini (Ramirez, The Undoing) een visionaire chirurg wiens innovatieve orgaantransplantaties de wereldwijde medische gemeenschap verleiden. Wanneer zijn verloofde, Benita (Moore, This Is Us), en een paar verdachte collega's een onderzoek starten naar zijn mislukte operaties, beginnen er barsten te ontstaan in Paolo's charmante persoonlijkheid.



De streamingdienst onthulde details over de personages die de toevoegingen aan de cast zullen spelen:

"Luke Kirby (foto) zal Dr. Nathan Gamelli spelen, een cardiovasculair chirurg die werkt in een ziekenhuis van wereldklasse in Zweden. Hij staat onder druk nadat hij zijn twijfels heeft geuit over de baanbrekende operaties van Dr. Paolo Macchiarini.

Ashley Madekwe speelt Dr. Ana Lasbrey, een arts in het instituut. Zij sluit zich aan bij Macchiarini's team in de hoop haar carrière in stamcelonderzoek te versnellen.

Gustaf Hammarsten zal Dr. Svensson spelen, een familieman en onderzoeker. Hij leidt Macchiarini's klinische proeven op laboratoriumratten als er alarmbellen gaan rinkelen."

Luke Kirby is bekend van verschillende series. Zo speelde hij onder meer vaste rollen in de hooggewaardeerde SundanceTV-dramaserie Rectify, de ABC-dramaserie The Astronaut Wives Club, de Prime Video-comedyserie The Marvelous Mrs. Maisel en de HBO-dramaserie The Deuce.



De Britse Ashley Madekwe (foto) heeft ook al wat flinke serierollen op haar naam staan. Zij speelde in series als de ABC-dramaserie Revenge, de bovennatuurlijke horrorserie Salem van WGN America en in het tweede seizoen van de anthologieserie Tell Me a Story (2018) van CBS All Access (nu Paramount+).

Gustaf Hammarsten is een Zweedse acteur, voornamelijk bekend van Zweedse series als de gelimiteerde serie Midnight Sun met Peter Stormare en de misdaadserie Morden i Sandhamn/The Sandhamn Murders.

Een premièredatum voor Dr. Death seizoen twee wordt later bekendgemaakt.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten