Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Sissy Spacek gecast in een terugkerende rol in Dying For Sex

Oscarwinnares Sissy Spacek is aangetrokken voor een terugkerende rol tegenover Michelle Williams en Jenny Slate in de gelimiteerde FX-serie Dying For Sex.

Dying For Sex is het verhaal van Molly (Williams), een vrouw met uitgezaaide borstkanker die haar man na vijftien jaar verlaat en haar seksualiteit begint te verkennen. Ze krijgt de moed en steun om dit avontuur aan te gaan van haar beste vriendin Nikki (Slate), die tot het einde aan haar zijde blijft.

De serie is geschreven door Liz Meriwether en Kim Rosenstock en is gebaseerd op de succesvolle Wondery-podcast.



Spacek (foto) speelt Gail, Molly's moeder die een gecompliceerde geschiedenis heeft met haar dochter.

Meriwether en Rosenstock fungeren als showrunners en uitvoerend producenten. Headland produceert samen met Meriwether's oude medewerkster Katherine Pope, Nikki Boyer, gastvrouw en medebedenker van de Dying for Sex-podcast, en Wondery's Jen Sargent, Marshall Lewy, Aaron Hart en Hernan Lopez. Williams is producent. 20th Television is de studio.

Spacek voegt zich bij de eerder aangekondigde terugkerende castleden Rob Delaney, Jay Duplass, David Rasche, Kelvin Yu en Esco Jouléy.

Spacek heeft in haar carrière onder andere een Academy Award, een SAG Award en drie Golden Globe Awards gewonnen. Daarnaast ontving ze vijf Oscarnominaties, drie Emmy-nominaties en een Grammy-nominatie. Haar serierollen zijn in onder andere de Prime Video-serie Night Sky, Prime Video's Homecoming, Hulu's Castle Rock en Bloodline van Netflix.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst