Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Kelly Hu toegevoegd aan cast East New York

Kelly Hu toegevoegd aan cast East New York

Kelly Hu is toegetreden tot de cast van de CBS-serie East New York in een terugkerende rol.
Hu maakt haar debuut in de aflevering 'Up in Smoke', die op zondag 19 februari wordt uitgezonden. Ze zal Allison Cha spelen, een vasthoudende en rechtlijnige politieke beleidsadviseur die onopvallend bij Suarez (Jimmy Smits) wordt ingeschakeld om de dagelijkse taken van de NYPD te begrijpen.



Hu (foto) speelt momenteel in het tweede seizoen van de succesvolle Starz-serie BMF in de rol van rechercheur Veronica Jin. Onlangs speelde ze Union Admiral Ozawa in The Orville van Seth MacFarland. Daarnaast speelde ze (gast)rollen in L.A.'s Finest van Spectrum en The CW's The Vampire Diaries, The 100 en Arrow.

East New York van William Finkelstein en Mike Flynn volgt Regina Haywood (Amanda Warren), de pas gepromoveerde adjunct-inspecteur van East New York, een verarmde volksbuurt aan de oostelijke rand van Brooklyn. Ze geeft leiding aan een diverse groep agenten en rechercheurs, waarvan sommigen aarzelen om haar creatieve methoden van dienen en beschermen in te zetten te midden van sociale onrust en het prille begin van gentrificatie.

In de serie spelen ook Jimmy Smits, Elizabeth Rodriguez, Ruben Santiago-Hudson, Richard Kind, Olivia Luccardi en Lavel Schley.

William Finkelstein, Mike Flynn, Michael M. Robin, Ed Redlich en Thom Sherman dienen als uitvoerend producenten van East New York, van Warner Bros. Television en gecreëerd door William Finkelstein en Mike Flynn.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten