Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Marvel's Hawkeye spin-off serie Echo krijgt premièredatum

Tijdens Disney's Upfronts zijn er een aantal onthullingen gedaan waaronder over de nieuwe Marvel serie Echo. Er is een premièredatum bekend gemaakt en een nieuwe lanceringsstrategie onthuld.

Marvel lanceert een nieuwe bing-strategie op Disney+. Kevin Feige heeft onthuld dat alle afleveringen van Marvel's Hawkeye spin-off Echo in één keer op 29 november 2023 in première zullen gaan. Dit is een nieuwe zet voor het bedrijf, dat eerder afleveringen van Marvel series van week tot week uitzond.

"In Marvel's Hawkeye maakten de fans voor het eerst kennis met Maya Lopez, een personage gespeeld door Alaqua Cox. Ze zal terugkeren om haar wraak te krijgen in Echo, een dramaserie van een ongelooflijk team van inheemse schrijvers, regisseurs en castleden. En als primeur voor ons zullen alle afleveringen op 29 november 2023 verschijnen," zei Kevin Feige tijdens Disney's Upfronts.

Echo

De serie draait om Maya Lopez, een dove Indiaanse superheld die het talent heeft om de vechtstijl van elke tegenstander te imiteren. Alaqua Cox speelt Maya en werd geïntroduceerd tijdens de zes afleveringen van Marvel's Hawkeye. Maya heeft zich in de strips ook in de kringen van Daredevil, Moon Knight en de Avengers begeven. Zahn McClarnon, Vincent D'Onofrio, Charlie Cox, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning en Graham Greene spelen ook een rol. Hieronder kun je een eerste blik opvangen van het personage Maya Lopez.
Video on youtube
Vorige aflevering
Maya
Maya
01x05
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Echo