Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer voor Echo belooft meest intense Marvel-serie tot op heden te zijn

Een nieuwe trailer voor Echo, met Alaqua Cox in de hoofdrol, belooft fans de meest intense serie van Marvel Studios tot nu toe.

Marvel Studios heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Echo, de vijfdelige spin-off serie van Marvel's Hawkeye, die in januari 2024 uitkomt. Naast bruut geweld en de terugkeer van Vincent D'Onofrio's Kingpin, bevat de trailer ook een korte blik op Charlie Cox's Daredevil/Matt Murdock, die het deels geelgekleurde pak dat hij droeg in She-Hulk: Attorney at Law lijkt te hebben gedumpt.

Echo

"Exclusief te bekijken op Disney+, brengt het verhaal van Echo Maya Lopez terug, wiens meedogenloze gedrag in New York City haar inhaalt in haar geboortestad," luidt de officiële synopsis. "Ze moet haar verleden onder ogen zien, zich opnieuw verbinden met haar Indiaanse wortels en de betekenis van familie en gemeenschap omarmen als ze ooit vooruit hoopt te komen."

Echo, geregisseerd door Sydney Freeland en Catriona McKenzie, ziet Alaqua Cox haar rol als Maya Lopez hernemen na haar debuut in Marvel's Hawkeye in 2021. Naast D'Onofrio en Cox spelen ook Chaske Spencer (The English), Tantoo Cardinal (Three Pines), Devery Jacobs (Reservation Dogs), Zahn McClarnon (Dark Winds), Cody Lightning en Graham Greene (Longmire) mee in de serie.

Echo is gemaakt door Marion Dayre, die samen met Amy Rardin ook hoofdschrijfster van de serie is. Uitvoerende producenten zijn Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Stephen Broussard, Richie Palmer, Dayre, Jason Gavin, Rardin, Freeland, Christian King en Jennifer Booth.

Terwijl Netflix duisterde series heeft gedebuteerd die zijn geproduceerd door Marvel Television en ABC Studios, zoals Marvel's Daredevil en Luke Cage, zal Echo de eerste officiële duistere Marvel Studios serie zijn die direct in het MCU past en speciaal voor Disney+ is gemaakt.

Alle vijf afleveringen van Echo, de eerste MCU-serie die onder de Marvel Spotlight-banner valt, verschijnen op dinsdag 9 januari 2024 op Disney+ en Hulu.

Hieronder kun je de nieuwe trailer voor Echo bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Maya
Maya
01x05
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Echo