Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
AppleTV+ deelt trailer voor aankomende thrillerserie Echo 3

AppleTV+ deelt trailer voor aankomende thrillerserie Echo 3

Echo 3 komt volgende maand naar Apple TV+ en de streamingdienst heeft nu een trailer uitgebracht.
Echo 3, met in de hoofdrollen Luke Evans en Michiel Huisman, draait om de ontvoering van een vrouw (Jessica Ann Collins) en de moeite die haar man en broer zullen doen om haar te redden.

AppleTV+ onthulde meer over de nieuwe serie in een persbericht:

"Apple TV+ heeft vandaag de trailer onthuld van Echo 3, de langverwachte actiethriller met tien afleveringen van de Academy Award-winnende filmregisseur Mark Boal en met in de hoofdrollen Luke Evans, Michiel Huisman en Jessica Ann Collins. Echo 3 maakt zijn wereldwijde debuut met de eerste drie afleveringen op woensdag 23 november 2022 op Apple TV+, gevolgd door elke vrijdag een nieuwe aflevering.

Echo 3

Echo 3 speelt zich af in Zuid-Amerika en is zowel Engels als Spaans gesproken. Het volgt Amber Chesborough (Collins), een briljante jonge wetenschapper die het emotionele hart is van een klein Amerikaans gezin. Wanneer Amber vermist wordt langs de Colombia-Venezuela grens, worstelen haar broer, 'Bambi' (Evans) en haar man, 'Prince' (Huisman) - twee mannen met diepe militaire ervaring en gecompliceerd verleden - om haar te vinden in een gelaagd persoonlijk drama, tegen de explosieve achtergrond van een geheime oorlog.

In Echo 3 speelt Martina Gusmán de rol van Violeta, een prominente politieke columniste. De serie bevat verder James Udom, Maria Del Rosario, Alejandro Furth, Juan Pablo Raba en als speciale gastacteur, Bradley Whitford. Echo 3 is gebaseerd op de bekroonde Israëlische serie When Heroes Fly, gemaakt door Omri Givon en geïnspireerd op de gelijknamige roman van Amir Gutfreund.

Echo 3 wordt geproduceerd door Keshet Studios, de Amerikaanse productietak van Keshet International. De serie wordt geleid door Boal, die ook optreedt als regisseur en uitvoerend producent naast Keshet Studios' Peter Traugott, Jason Horwitch, Omri Givon, Eitan Mansuri, Jonathan Doweck, Mark Sourian, Avi Nir, Alon Shtruzman en Karni Ziv. Pablo Trapero regisseerde vier afleveringen, inclusief de pilot, en fungeert als uitvoerend producent."
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten