Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het zevende seizoen van Elementary

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van Elementary. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Elementary
In het laatste seizoen van Elementary zullen Holmes (Jonny Lee Miller) en Watson (Lucy Liu) terug gaan naar waar Sherlock’s legende begon: Londen. Nadat hij schuld bekende voor een misdaad waar hij onschuldig voor was, om Watson te beschermen, verhuist Sherlock terug naar Engeland om onder zijn gevangenisstraf uit te komen. De loyale Dr. Joan Watson komt achter hem aan, en voor ze het weten komen er meer fascinerende zaken en sluwe schurken op hun pad. Ook oude rivalen laten hen niet met rust. In New York voelen Commandant Thomas Gregson en Detective Marcus Bell het gemis van het duo, maar voor ze het weten brengen ongewone misdaden hen weer samen.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Lucy Liu, Jonny Lee Miller, Aidan Quinn, Jon Michael Hill en vele andere.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 16 september 2020
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Elementary:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Sherlock Holmes heeft een broer en een vader die een rol spelen in de serie Elementary. Maar hoe heet de broer en vader van Sherlock in de serie?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Their Last Bow
Their Last Bow
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Elementary