Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Spaanse Netflix Original Elite vernieuwd met een achtste seizoen

Spaanse Netflix Original Elite vernieuwd met een achtste seizoen

De langstlopende Spaanse originele serie Elite van Netflix heeft een achtste seizoen gekregen, terwijl het zevende seizoen nog van start moet gaan.
De nieuwste reeks van Elite bevat nieuwe gezichten waaronder Ane Rot (Killer Book Club) en Nuno Gallego (UPA Next), terwijl Mina el Hammani, die in de eerste vier seizoenen een terugkerende rol had, de rol van Nadia Shanaa opnieuw oppakt.

Elite

Elite, gecreëerd door Carlos Montero en Darío Madrona, wordt uitgezonden sinds 2018 en speelt zich af op een fictieve middelbare school. Het tienerdrama draait om de relaties tussen drie studenten uit de arbeidersklasse die via een studiebeursprogramma op de eliteschool worden ingeschreven en hun rijke klasgenoten. Montero en Madrona zijn ook uitvoerend producenten.

Andere castleden in Elite zijn Omar Ayuso, Valentina Zenere, André Lamoglia, Carmen Arrufat, Álex Pastrana, Álvaro de Juana, Ander Puig, Ana Bokesa, Carla Díaz, Martina Cariddi, Adam Nourou en Manu Ríos. Mirela Balic, Fernando Líndez, Gleb Abrosimov, Ivan Mendes, Alejandro Albarracin en Maribel Verdu maakten ook deel uit van de cast van het vorige seizoen.

De serie is gefilmd in de regio Madrid, waaronder delen die gefilmd zijn in San Lorenzo de El Escorial. De bergen ten noorden van de Spaanse hoofdstad spelen vaak een rol op de achtergrond.

Bekijk hieronder de trailer voor seizoen zeven dat op vrijdag 20 oktober van start gaat.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten