Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Gastrollen onthult voor The Good Wife spin-off Elsbeth van CBS

Elsbeth, de spin-off van The Good Wife die volgende maand naar CBS komt, heeft een lijst met gastacteurs samengesteld.

De serie volgt Elsbeth Tascioni (Carrie Preston), een scherpzinnige maar onconventionele advocaat die unieke observaties maakt en briljante criminelen in het nauw drijft met de NYPD. Na het verlaten van haar succesvolle juridische carrière in Chicago om een nieuwe onderzoekstaak in New York City op zich te nemen, komt Elsbeth terecht in een strijd met kapitein C.W. Wagner (Wendell Pierce), een charismatische en gerespecteerde leider.

Naast Elsbeth werkt agent Kaya Blanke (Carra Patterson), een stoïcijnse en ethische agent die al snel waardering krijgt voor Elsbeths inzichtelijke en onconventionele manieren.

14723 Gastacteurs Elsbeth

Onder de gastacteurs die we mogen verwachten bevinden zich (van links naar rechts op de foto's) Jane Krakowski, Blair Underwood, Retta en Linda Lavin. Zij voegen zich bij de eerder aangekondigde gastacteur Jesse Tyler Ferguson (Modern Family).

Krakowski (30 Rock, Ally McBeal) zal Joann spelen, een vermogende makelaar uit Manhattan met grote klanten en nog grotere geheimen.

Underwood (L.A. Law, Quantico) speelt de vader en coach van een rijzende tennisster, die zo toegewijd is aan de carrière van zijn zoon dat hij een moorddadige fout maakt.

Retta (Parks and Recreation, Good Girls) zal Margo spelen, de top koppelaarster van de rijken van New York en onmogelijk te behagen.

Linda Lavin (B Positive), die Joy Grubick speelde in drie afleveringen van The Good Wife, zal in Elsbeth te zien zijn als Gloria, die wordt beschreven als de voorzitter van het bestuur van de coöperatie uit de hel.

Elsbeth wordt geproduceerd door The Good Wife en The Good Fight makers Robert en Michelle King samen met Jonathan Tolins, die fungeert als showrunner, en Liz Glotzer.

"We zijn zo blij dat zulke geweldige acteurs zich bij ons voegen in zo'n divers aanbod van complexe en interessante personages in Elsbeth," zei Tolins. "Ze zijn allemaal spectaculair en we kunnen ons geluk niet op. We hopen zulke talenten van hoog kaliber te blijven aantrekken om het tegen Carrie Preston op te nemen en met ons in New York te spelen."

Elsbeth is vanaf donderdag 29 februari te zien op CBS.
Vorige aflevering
A Fitting Finale
A Fitting Finale
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Elsbeth