Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Elsbeth maakt cast compleet met drie nieuwe gezichten

CBS' Elsbeth kan in het eerste seizoen rekenen op drie extra gastacteurs.

Elsbeth volgt de titulaire Elsbeth Tascioni (Carrie Preston), een scherpzinnige maar onconventionele advocaat die haar unieke gezichtspunt gebruikt om unieke observaties te maken en briljante criminelen in het nauw te drijven met de NYPD na haar succesvolle carrière in Chicago. Het personage verscheen voor het eerst in The Good Wife en later in de spin-off The Good Fight.

Naast Preston ronden Wendell Pierce en Carra Patterson de vaste cast van de serie af als respectievelijk kapitein Wagner en Kaya Blanke. Gloria Reuben komt terug als Wagners vrouw, Claudia Payne. De cast is klein, omdat de dramedy afhankelijk is van gastacteurs als Stephen Moyer, Jesse Tyler Ferguson, Linda Lavin en Blair Underwood, om er maar een paar te noemen.

15115 Elizabeth Lail, Arian Moayed en Laura Benanti

Elizabeth Lail, Arian Moayed en Laura Benanti (foto, van links naar rechts) zullen in het eerste seizoen ook te zien zijn in gastrollen.

Lail speelt Quinn, een jonge tech CEO die bekend staat om haar locatie-gebaseerde misdaadwaarschuwingsapp 'Cerberus'. Quinn gebruikt haar charme en privileges om investeerders aan de haak te slaan en ze gebruikt haar app zelfs om de autoriteiten te misleiden als ze zelf criminele activiteiten ontplooit.

Moayed portretteert Joe, de charismatische eigenaar van een exclusieve cocktailbar in TriBeCa. Joe beschouwt zijn zaak als een toevluchtsoord voor deze gekke wereld en is dol op zijn stamgasten als familie. Hij is zeer vrijgevig, hekelt onrecht en gaat tot het uiterste om een pestkop uit het verleden van zijn favoriete klant te straffen.

Benanti portretteert Nadine, een glamoureus, slim en vastberaden supermodel dat zich terugtrekt van de catwalk terwijl ze te maken heeft met een rommelige scheiding van haar designer echtgenoot. Nadine, een gerespecteerde kracht in de mode-industrie, zal er alles aan doen om te voorkomen dat schandelijke informatie over haar aan het licht komt.

Nadat de pilot voor Elsbeth in februari werd uitgezonden en de serie een korte onderbreking kende, keert de serie op donderdag 4 april terug met twee afleveringen.

Elsbeth wordt geproduceerd door CBS Studios. De serie is bedacht en geproduceerd door Robert King en Michelle King, samen met Liz Glotzer en Jonathan Tolins, die ook de showrunner is.

Lail is vooral bekend om haar hoofdrol als Beck in het eerste seizoen van Netflix-serie You en speelde een hoofdrol als Jenny in NBC's dramaserie Ordinary Joe.

Moayed ontving twee Emmy-nominaties voor zijn werk als Stewy in de HBO-serie Succession. Andere serierollen zijn onder andere in de gelimiteerde Netflix-serie Inventing Anna, Love Life (2020) van HBO Max en Marvel-serie Ms. Marvel van Disney+.

Tony winnares Benanti speelde onder andere Sadie Stone in Nashville van ABC/CMT en was vorig jaar te zien in een terugkerende rol in HBO's The Gilded Age. Ze speelde ook serierollen in onder andere The Good Wife van CBS, The CW's Supergirl, Showtime's Nurse Jackie en Gossip Girl (2021) van HBO Max.
Vorige aflevering
A Fitting Finale
A Fitting Finale
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Elsbeth