Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Elsbeth vernieuwd met een tweede seizoen

CBS heeft de serie Elsbeth vernieuwd voor het seizoen 2024-2025.

Dan blijven The Equalizer, NCIS: Hawaii, So Help Me Todd en CSI: Vegas over in afwachting van nieuws over een vernieuwing of om gecanceld te worden.

15211 Elsbeth foto

In alle uitzendingen en op streaming ontvangt Elsbeth bijna 11 miljoen kijkers na 35 kijkdagen. Dat is 52% meer dan CSI: Vegas vorig jaar in die periode.

"Elsbeth heeft het publiek gecharmeerd met haar unieke mix van heerlijke humor, onderscheidende 'how-done-it' storytelling en de inventieve, briljante eigenzinnigheid van Elsbeth Tascioni," zegt Amy Reisenbach, president van CBS Entertainment.

"Uitvoerende producenten Robert en Michelle King hebben een uitstekende staat van dienst als het gaat om het maken van veelgeprezen series vol onvergetelijke personages en samen met showrunner Jonathan Tolins en zijn schrijfteam hebben ze een ongelooflijk onderhoudende en meeslepende wereld ontwikkeld waarin New York City centraal staat. We zijn de uniek getalenteerde cast, aangevoerd door Carrie Preston, Wendell Pierce en Carra Patterson, dankbaar voor het tot leven brengen van deze prachtige personages in gezelschap van een wekelijkse reeks gastacteurs van wereldklasse."

De serie volgt de titulaire Elsbeth Tascioni (Carrie Preston), een scherpzinnige maar onconventionele advocaat die haar unieke gezichtspunt gebruikt om unieke observaties te maken en briljante criminelen in het nauw te drijven met de NYPD na haar succesvolle carrière in Chicago. Het personage verscheen voor het eerst in The Good Wife en later in de spin-off The Good Fight.

Naast Preston ronden Wendell Pierce en Carra Patterson de vaste cast van de serie af als respectievelijk Captain Wagner en Kaya Blanke. Gloria Reuben heeft een terugkerende rol als Wagners vrouw, Claudia Payne. De cast is klein, omdat de politieproceduredrama afhankelijk is van een gezonde aanvoer van gastacteurs zoals Stephen Moyer, Jesse Tyler Ferguson, Linda Lavin en Blair Underwood, om er een paar te noemen.

Robert King, Michelle King, Jonathan Tolins, Liz Glotzer, Erica Shelton Kodish en Bryan Goluboff zijn de uitvoerende producenten. Elsbeth wordt geproduceerd door CBS Studios en gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.
Vorige aflevering
A Fitting Finale
A Fitting Finale
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Elsbeth