Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix onthult trailer voor eerste deel van Emily in Paris seizoen vier

Netflix onthult trailer voor eerste deel van Emily in Paris seizoen vier

Bereid je voor op meer mode, plezier en romantiek, want Netflix heeft de eerste trailer voor seizoen vier van Emily in Paris vrijgegeven.
In Emily in Paris, gecreëerd door Darren Star, speelt Lily Collins de rol van Emily Cooper, een jonge Amerikaanse vrouw die naar Parijs verhuist om voor een luxe marketingbureau te werken waar het haar taak is om haar Amerikaanse perspectief op de Franse markt te brengen.

15738 Emily in Paris s4 foto

Seizoen drie toonde de driehoeksverhouding tussen Emily, Gabriel en Camille en een zwangerschapscliffhanger. De opnames voor seizoen vier begonnen in januari in Parijs in de aanloop naar de Olympische Spelen en werden later in Frankrijk afgerond. Collins liet op Instagram echter weten dat ze in Rome aan het filmen waren.

De nieuwe trailer begint met Emily die weer single is en op jacht is naar 'hete mannen', maar al snel wordt ze weer aangetrokken door Gabriel en Camille. Al snel veranderen relatie- en werkdrama's haar leven in een wervelwind.

Collins vertelde de fans van Emily in Paris vorig jaar tijdens het Netflix Tudum-evenement: "Hoewel Emily's hart altijd trouw zal blijven aan Parijs, neemt haar leven dit seizoen een onverwachte wending. Wees niet verbaasd om haar op een Romeinse vakantie aan te treffen."

In een promo voor Netflix werd de castleden gevraagd om seizoen vier van Emily in Paris in drie woorden te beschrijven, met als resultaat "kwetsbaar", "wraak" en "hartverscheurend", om er maar een paar te noemen. Het vierde seizoen wordt opgesplitst in twee delen van vijf afleveringen.

Het eerste deel van Emily in Paris seizoen vier zal beschikbaar zijn om te streamen op Netflix op donderdag 15 augustus, en deel twee zal van start gaan op donderdag 12 september.

Bekijk de trailer hieronder.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten