Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Emily in Paris vernieuwd met vijfde seizoen

Emily in Paris vernieuwd met vijfde seizoen

Netflix heeft aangekondigd dat het Emily in Paris voor een vijfde seizoen verlengt, na de terugkeer van seizoen 4 op 12 september.
In seizoen 4 – dat in twee delen werd opgesplitst, waarbij deel 1 op 12 augustus debuteerde – begint Emily (Lily Collins) een romance met een knappe Italiaanse modedirecteur en verhuist vervolgens naar Italië om een ​​kantoor in Rome te openen voor Agence Grateau.

De aankondiging van seizoen 5 bevatte een teaser van Emily die op het dakterras in Rome zat terwijl ze van een espresso nipte en met een knipoog zei: "Er is geen plek zoals Rome".

16018 Emily in Paris
De aankondiging van seizoen 5

De maker van de show, Darren Star, bevestigde vorige week dat de Rome-connectie in seizoen 5 zal worden voortgezet.

“Ze heeft haar Instagram-account niet veranderd in Emily in Rome. Ze werkt soms in Rome. Het bedrijf van Sylvie heeft een kantoor in Rome. Emily krijgt dat op de rails”, zei hij in een vraag-en-antwoordsessie over seizoen 4B. “Ik denk niet per se dat het een permanente – naar mijn mening is het zeker geen permanente – verhuizing naar Rome betekent. We verlaten Parijs niet.’

Over het komende seizoen 5 zei Collins dat ze uitkijkt naar wat er gebeurt tussen haar personage en haar mode-exec-liefdesbelang, Marcello, gespeeld door Eugenio Franceschini.

“Marcello is een heel ander avontuur dat we voor Emily willen, omdat we uiteindelijk willen dat Emily een betere balans tussen werk en privé kan hebben”, zei ze. “We willen dat Emily onvoorwaardelijk kan lachen. We willen haar verder zien dan haar vakantiemodus. En hij komt op dat perfecte moment.”

Bekijk hieronder de trailer van seizoen 4B:
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten