Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Empire krijgt een verkort laatste seizoen

Vanwege het Coronavirus eindigt het zesde en laatste seizoen van Empire eerder dan gepland. Het laatste seizoen bevat nu geen twintig, maar achttien afleveringen.

De opnames van Empire werden stilgelegd vanwege het coronavirus. De finale moest nog worden opgenomen, maar de eerste afleveringen van het laatste seizoen waren al uitgezonden. Het gehele seizoen kon dus niet meer worden verschoven. De achttiende aflevering was de laatste aflevering die kon worden afgerond, voordat de productie werd stilgelegd. FOX heeft besloten dat deze aflevering ook de allerlaatste wordt.

Om het einde van de serie wel compleet te maken zijn er naar verluidt beelden in aflevering achttien gebruikt, die oorspronkelijk bij aflevering negentien zouden horen. De cast en crew waren halverwege met de opnames van de negentiende aflevering, toen de productie werd stopgezet. Deze zijn nu dus ook gebruikt voor de achttiende aflevering, zodat de makers de serie een volwaardig eind kunnen geven.


Taraji P. Henson en Terrence Howard in Empire

Ook de opnames van het laatste seizoen van Supernatural van The CW werden stilgelegd door het coronavirus, waardoor het laatste seizoen mogelijk geen volledig eind kon krijgen. Ook hier waren er al achttien van de twintig afleveringen afgerond. Uiteindelijk zijn er dertien afleveringen uitgezonden. Het plan van deze makers is om later de laatste twee afleveringen op te nemen en op een nog later te bepalen moment de laatste zeven afleveringen uit te zenden.
Vorige aflevering
Home Is on the Way
Home Is on the Way
06x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Empire