Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Zesde seizoen voor Endeavour

Zesde seizoen voor Endeavour

ITV heeft Endeavour, de prequel van Inspector Morse, vernieuwd met een zesde seizoen. Maar niet geheel zonder veranderingen in de cast.

***LET OP!***
Dit bericht kan spoilers bevatten als je het vijfde seizoen nog niet hebt gezien.


Er zullen in het zesde seizoen, dat gepland staat voor 2019, enkele wijzigingen zijn in de castinglijst. Damien Timmer vertelde aan de RadioTimes: “Dit is het eind voor Trewlove voor nu – Dakota {Blue Richards} vertelde ons dat ze wilde vertrekken aan het begin van het vorige jaar, dus hebben we gepand dat seizoen vijf haar een verhaallijn zou geven met Fancy {Lewis Peek} naar zijn overlijden en haar vertrek. De rol van de enorm getalenteerde Peek was altijd al bedoeld voor slechts één seizoen. Maar de deur staat altijd open voor terugkerende optredens.”

In een tweet wordt gemeld dat er afscheid genomen gaat worden van 1968. Maar ook Blue Richards heeft een tweet verzonden met daarin een afscheid: “Toen ik net begon bij Endeavour drie jaar gelden, kon ik niet bedenken dat ik zoveel liefde zou gaan voelen voor iedereen die betrokken is bij de serie. Bedankt dat jullie getalenteerde collega’s, prachtige vrienden en een mooie familie zijn geweest, jullie zijn geweldig.”


Ben jij blij met een zesde seizoen van Endeavour?


Embed from Getty Images
Dakota Blue Richards
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Christophe
12 maart 2018, 12:31
Ja, ik ben gek op deze serie! Moet het vijfde seizoen ook nog zien... geduld oefenen :-)
0
Log in om een reactie achter te laten