Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

FX geeft trailer vrij voor comedyserie English Teacher

English Teacher komt binnenkort naar FX en het kabelnetwerk heeft een trailer vrijgegeven van de comedyserie.

De serie English Teacher, gemaakt door en met Brian Jordan Alvarez in de hoofdrol, volgt de middelbare school leraar Evan Marquez (Alvarez) terwijl hij probeert een balans te vinden tussen de behoeften van de leerlingen, ouders en andere leraren op zijn school.

Stephanie Koenig, Enrico Colantoni en Sean Patton spelen ook mee in de serie.

15866 English Teacher

"Brian is een ongelooflijk getalenteerde schrijver, acteur en bedenker die zijn visie voor English Teacher volledig heeft waargemaakt", zegt Nick Grad, President van FX Entertainment. "Samen met een creatief team met Paul Simms en Jonathan Krisel en deze briljante cast hebben ze een hilarische, originele comedyserie gemaakt die fris, boeiend en leuk is."

FX deelde het volgende over de serie:

"In English Teacher van FX speelt Brian Jordan Alvarez de rol van Evan Marquez, een leraar op een middelbare school in Austin, Texas, die zich vaak op het snijvlak bevindt van de persoonlijke, professionele en politieke aspecten van het werken op een middelbare school. Evan wil een principieel persoon zijn, maar komt daardoor vaak in de problemen."

English Teacher wordt geproduceerd door Alvarez, Paul Simms, Jonathan Krisel en Dave King. FX Productions produceert de serie.

Alle acht afleveringen beginnen op maandag 2 september. De trailer van de comedyserie staat hieronder.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
English Teacher